Još jedan koncert Crvene jabuke u Kombank dvorani

Posle tačno godinu dana od poslednjeg nastupa u Kombank Dvorani, a čak četiri od prvog u kultnom prostoru ( 2018.), legendarni sastav Crvena jabuka nastupiće na istom mestu pred beogradskom publikom 26. marta u 20h, a zbog velikog interesovanja zakazana je i repriza za 15. april. Koncert su simbolično nazvali „Tvrđava“ po njihovom aktuelnom, istoimenom albumu.

Čuveni bend predvođen prepoznatljivijim vokalom pop-rok scene sa ovih prostora Draženom Žerićem – Žerom, publici će u elektrik rokenrol maniru odsvirati sve do jednog poznate hitove, među kojima su „Tugo nesrećo“; „Ima nešto od srca do srca“, „Tuga ti i ja“ „Bježi kišo s prozora“; „Dirlija“ i mnogo drugih iz opusa bogatog sa preko 200 pesama, među kojima je i nekoliko numera sa najaktuelnijeg albuma „Tvrđava“.

Podsetimo, bend je pred oduševljenom publikom prestonice svirao 8. i 9. marta 2021. godine dva uzastopna koncerta, a utisci fanova prepričavaju se do danas, dok članovi benda poručuju da se raduju ponovnom susretu sa fenomenalnom beogradskom publikom.

Karte za drugi datum su u prodaji na blagajni Kombank dvorane i svim prodajnim mestima Tickets-a.

 

Izvor: Naxi Media Mix-Kombank dvorana PR
Foto: Naxi Media Mix- Željka Dimić

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.