Hari Mata Hari: I drugi koncert u mts Dvorani

Nakon što je rasprodao prvi koncert zakazan za 16. decembar, Hari Mata Hari zapevaće Beograđanima i 27. decembra, kada će održati još jedan koncert u organizaciji mts Dvorane.

Hari Mata Hari, koji je u svojoj karijeri održao preko 1000 koncerata, ovaj pažljivo pripremane zimske koncerte održaće ekskluzivno za Beograđane, u gradu u kom je punio sve veće koncertme hale od Sava Centra do Beogradske Arene.

Uoči 33. nastupa u srpskoj prestonici, Hari ne krijući radost susreta sa ovdašnjom publikom poručuje: „ Neopisivo je zadovoljstvo i veoma me raduje susret sa beogradskom publikom u gradu u kome sam održao 32 koncerta. Radujem se publici i interakciji sa njima, koja je oduvek u Beogradu, moram priznati, bila posebna. Draga publiko, vidimo se u toplom muzičkom zagrljaju 16. i 27. decembra“, ističe Hari.

Hari Mata Hari tokom svoje višedecenijske karijere koja datira još od 1985. godine prodao je oko pet miliona albuma, a njegove pesme su među najpoznatijim baladama u bivšoj Jugoslaviji. Vlasnik je 15 studijskih albuma, kao i brojnih kompilacija, a među studijskim albumima su: „ U tvojoj kosi“; „Ne bi te odbranila ni cela Jugoslavija“; „Ja te volim najviše na svijetu“; „ Volio bi’ da te ne volim“; „Strah me da te volim“; „Ja nemam snage da te ne volim“; „Baš ti lijepo stoje suze“ „Sreća“…

Prodaja karata za drugi koncert je na blagajni mts Dvorane i putem Tickets.rs

 

Izvor: Naxi Media Mix- mts Dvorana PR
Foto: Naxi Media Mix-Željka Dimić

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.