Drive in bioskop: Odložena projekcija filma Bilo jednom u Holivudu

Iako je za danas bilo planirano otvaranje Drive in bioskopa na Adi uz film Bilo jednom u Holivudu, projekcija filma se otkazuje, zbog najavljenih nepovoljnih vremenskih uslova, dok će novi termin prikazivanja projekcije u bioskopu na otvorenom, biti saopšten blagovremeno, rekli su iz organizacije.

Ipak, bioskop će zbog najave poboljšanja vremenskih uslova u narednim danima, nastaviti da radi, te će po planu od 24. do 27. juna u kombinaciji Drive in i Open air bioskopa na Adi biti održan Festival francuskog filma. Ukoliko pak dođe do kiše za vreme trajanja festivala, projekcije francuskog filma biće premeštene u Kombank Dvoranu. Ulaz će biti slobodan, a maksimalan broj je 500 posetilaca.

Podsetimo, tokom trajanja Festivala francuskog filma za mesto na parkingu je neophodna rezervacija, dok se za deo na otvorenom savetuje dolazak ranije, radi zauzimanja besplatnog mesta „pod zvezdama“ .

Nakon završetka festivala, bioskop na otvorenom će nastaviti sa redovnim repertoarom, koji će biti istaknut na stranici Kombank Dvorane www.kombankdvorana.rs, a kako je i planirano, posetioci će prvih meseca dana moći da uživaju u besplatnim filmskim projekcijama.

Prvih sedam dana besplatne projekcije filmova biće svake večeri. Nakon toga dani rezervisani za besplatan film biće sreda, četvrtak, petak, subota i nedelja.

Izvor: Naxi Media Mix-Kombank dvorana PR
Foto: Bigstock- Jag_cz

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.