Drive in bioskop na Adi: Na repertoaru Boemska rapsodija

Već treću nedelju u Drive in bioskopu na Adi Beograđani uživaju u filmovima pod vedrim nebom iz svojih automobila. Zadovoljstvo da filmove gledaju potpuno besplatno, građani će imati do 23. jula.

Ove nedelje posetioci će moći da se podsete filmskog hita iz 2018. godine, koji je upamćen po enormnoj gledanosti, ali ne bez razloga. U pitanju je Boemska rapsodija, biografski film o životu i karijeri frontmena čuvenog benda The Queen, Fredija Merkjurija u kom glavnu ulogu tumači američki glumac Rami Malek, koji svojim izgledom neverovatno podseća na muzičku ikonu Merkjurija. Malek je za ulogu slavnog muzičara osvojio Oskar za glavnu mušku ulogu 2019. godine, ali Zlatni globus iste godine.

Beomska rapsodija, koja će se na programu Drive in-a naći u nedelju 12. jula od 21h, kroz presek kultnih pesama i revolucionarnog zvuka, muzička drama reditelja Dekstera Flečera i Brajana Singera prati meteorski brz razvoj i uspon benda, uključujući i eksploziju tog istog meteora u vreme kada se Fredijev životni stil oteo kontroli, ali i trijumfalni povratak koncertom na Live Aid-u, kada je Merkjuri, gledajući u oči svoju smrtnu bolest, poveo bend u jedan od najznačajnijih i najfascinantnijih nastupa u istoriji rok muzike. Uz stalno jačanje nasleđa benda, koji je uvek bio više kao porodica, grupa Queen u svakom trenutku, pa i danas, neiscrpno nadahnjuje brojne sanjare, autsajdere i ljubitelje muzike. U ostalim ulogama su Džozef Mazelo, Ben Hardi…

Istovremeno, publika će uživati i uz čuvene „FEST-ovce“ iz 1971. godine Goli u sedlu, koji je na veliko platno tada doneo velike zvezde Pitera Fondu i Denisa Hopera , ali i 2001: Odiseja u svemiru Stenlija Kjubrika.

Biće prikazan i četvorostruki ovogodišnji Oskarovac, južnokorejski film Parazit, koji se nalazi i na repertoaru kućnog bioskopa MOJ OFF, ali i avanturistički film iz 2019. godine „Džumandži sledeći nivo.“

Bioskop na otvorenom će do 23. jula emitovati besplatne projekcije filmova, a dani rezervisani za film su sreda, četvrtak, petak, subota i nedelja.

Rezervacija karata vrši se preko sajta Kombank Dvorane.

Izvor: Naxi Media Mix- Kombank dvorana PR
Foto: Bigstock- Jag_cz

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.