Dražen Žerić Žera najavio koncert Crvene jabuke

Dražen Žerić Žera frontmen čuvene bosanske pop – rok grupe Crvena Jabuka najavio je danas na konferenciji za novinare drugi koncertni datum za 15. april, nakon što je koncert zakazan za 26. mart uveliko rasprodat. On je obraćajući se medijima najavio reprizu koncerta „Tvrđava“, koji nosi naziv po istoimenom, aktuelnom albumu.

Kako ističe bend će na koncertu odsvirati nekoliko pesama sa ovog albuma u elektrik rokenrol maniru , kao i ostale dobro poznate hitove sarajevskog benda. Žera napominje da je beogradska publika, kojoj se uvek rado vraća, zahtevna jednako kao i sarajevska: „Prvi koncert u Beogradu održali smo 1985. godine u Domu omladine i od tada do danas imamo odličan fidbek ovdašnje publike, a i samim tim odgovornost je veća“, kaže Žerić.

Frontmen benda koji će sutra zasvirati na koncertu u Beogradu, na prvom od dva najavljena, poručuje „da kada se rade koncerti u nizu uvek neizvesno da li će se repertoar sa prvog nastupa reprizirati“, tako da je sasvim za očekivati da se koncertni repertoar razlikuje 15. aprila.

Podsećanja radi, opus kultnog sastava bogat je sa preko 300 pesama.

Karte za drugi datum su u prodaji na blagajni Kombank dvorane i svim prodajnim mestima Tickets-a.

 

Izvor: Naxi Media Mix- Kombank dvorana
Foto: Naxi Media Mix- Željka Dimić

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.