Danijel Krejg dobio zvezdu na Bulevaru slavnih

Britanski glumac Danijel Krejg, oprašta se od uloge Agenta 007, ali ovaj period karijere završava više nego uspešno – dobijanjem zvezde na holivudskom Bulevaru slavnih.

Naime, 2704. zvezda na čuvenoj Stazi slavnih pripala je Krejgu, koji je najveću popularnost stekao tumačeći lik Džejmsa Bonda. Poslednji, 25. film o Džejmsu Bondu „Nije vreme za umiranje“, ujedno je i poslednji film u kome će Krejg tumaćiti ovaj lik, od koga se oprašta nakon 15 godina i pet filmskih ostvarenja.

Na svečanoj ceremoniji otkrivanja Zvezde govorili su producenti popularne franšize Barbara Brokoli i Majkl G. Vilson, kao i Danijelov kolega Rami Malek koji u ostvarenju „Nije vreme za umiranje“ tumači lik novog negativca Safina.

„Počastvovan sam što se nalazim ovde i prisustvujem ovakvom priznanju za Danijela Krejga. Bila je privilegija raditi sa njim i glumiti suprotstavljenu stranu njegove ikonične interpretacije Džejmsa Bonda i to u poslednjem filmu u kome tumači tu ulogu. Glumiti negativca je sjajna stvar ukoliko se na strani dobra nalazi najbolji, a Danijel to jeste“, rekao je Malek tom prilikom ističući Krejgov visoki profesionalizam, posvećenost i kolegijalnost.

Krejg se zahvalio svim organizatorima i saradnicima na neizmernoj podršci, i u šali rekao da nije mogao da zamisli da će izgovoriti da je „velika čast što će ljudi hodati po njemu“. Isto tako, istakao je da ga veoma srećnim i počastvovanim čini to što se njegovo ime i njegova zvezda nalaze na mestu na kome je ukazana čast legendama svetskog glumišta.

Izvor: Naxi Media Mix-walkoffame YouTube
Foto: Bigstock-kathclick

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.