Čola obara rekorde: I peti koncert u Areni!

Interesovanje za koncerte Zdravka Čolića ne prestaje! Karte za četiri nastupa u najvećoj hali na Balkanu planule su velikom brzinom, a publika je i dalje u potrazi za svojim mestom na najvećem spektaklu godine. Želja publike, najvećoj muzičkoj zvezdi, uvek je bila zapovest pa je rešio da otvori i peti koncert, koji će održati 27. decembra u Štark areni, saopšteno je iz organizacije.

Čolić je od početka svoje karijere bio apsolutni rekorder u broju koncerata, prodatih albuma i hitova od kojih neki žive pola veka, a te rekorde ruši i danas. Ovakav uspeh i potražnja za koncertom možda i ne treba da čude. Još od prve velike turneje davne 1978. godine na kojoj je promovisao rekordni album „Ako priđeš bliže“ rasprodat u više od milion kopija , do današnjeg dana niže uspehe, koje ne polaze za rukom nikome. Snimio je 15 studijskih albuma, održao na hiljade koncerata i prodao milione albuma, kilometre ploča i drugih nosača zvuka! I bez dileme, on je naša najveća zvezda svih vremena!

Ulaznice za 5. koncert, 27. decembra u Štark areni su od danas u prodaji na blagajni Štark Arene, svim prodajnim mestima Ticket Visiona i online na: www.tickets.rs po istim cenama.

Foto: Naxi Media Mix, Željka Dimić
Izvor: Naxi Media Mix – Zdravko Čolić PR team

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.