Beti Đorđević najavljuje spektakl u Kombank dvorani

Sve je spremno za subotu 19 .februar, datum kada Beti Đorđević slavi svoj 76-i rođendan i 50 godina uspešne karijere u Kombank dvorani s početkom u 20:00h.

Pod sloganom ’’Neka srce kuca jače’’, Beti je rešila da publici pokloni specijalnu set listu koja na najbolji način rezimira karijeru dugu čak pet decenija – mešavina jazza, soula, bluesa i popa pružiće prisutnima jedinstven doživljaj koji se retko viđa i čuje na današnjim koncertima.

Poznata po sjajnom rasponu vokala i sofisticiranosti izvođenja, harizmatična pevaćica priznaje da ipak ima tremu: ’’Nije lako pripremiti šou koji obuhvata pola veka karijere – preda mnom je veliki izazov i ogromna odgovornost. Želim da publika uživa u svakom tonu i da ovo bude jedan od onih koncerata koji se pamte.

Pored svojih najvećih hitova, izvešću i numere koje sam uradila za druge autore, a posebno zadovoljstvo mi je što će mi se na bini pridružiti Tanja Bošković, Jovan Maljoković i umetnički ansambl Stanislav Binički.’’
Ulaznice za ovaj spektakl mogu se naći na blagajni Kombank dvorane i svim prodajnim mestima Ticket Visiona.

Koncert se održava u skladu sa epidemiološkim merama Vlade Republike Srbije i za praćenje istog potrebna vam je samo ulaznica.

Izvor: Naxi Media Mix- Kombank dvorana PR
Foto: Bigstock-Alex Staroseltsev

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.