Beogradski koncert Gorana Karana u oktobru

Proslavljeni splitski tenor Goran Karan, vraća se na Veliku scenu nekadašnje Dvorane Doma sindikata, gde je i kako je sam ranije priznao, doživeo neke od najlepših trenutaka u svojoj karijeri. Baš zbog toga, ovogodišnji koncert zakazan za 6. oktobar biće održan pod nazivom „U srcu Beograda“.

Posle samo godinu dana ovdašnju publiku će opet zaseniti hitovi čuvenog tenora i njegovog benda, među kojima su: „Vagabundo“, „Kad zaspu anđeli“, „Ako to je sve“. „Gorko more“, „Lipa si lipa“, „Par je božji dar“, ali i prošlogodišnji hit singl „Ne da mi pisma“, za koju i sam Karan kaže „da je pesma nastala kao njegova inspiracija na poslednje godine, u kojima je svet promenio svoje lice“.

Rođeni Beograđanin, jedan od najnagrađivanijih hrvatskih pop pevača i kantautora, ali i veliki humanista, 2019. godine postao je vlasnik prestižne nagrade Porin za album „Glas juga“, ali osvojio je i Gran Prix Splitskog festivala s pesmom “ Kuća naše pesme „. Autor muzike i stihova za ovu pesmu je sam Karan, a u pesmi pevaju još i Tedi Spalato i ansambl Sveti Juraj HRM.

Goran Karan je tokom svoje karijere objavio brojne singlove koji su osvojili vrhove top lista, osvojio niz nagrada i priznanja, te ostvario duete sa eminetnim izvođačima, kako iz zemlje, tako i iz sveta. Kao cenjeni hrvatski muzičar i prepoznatljiv vokal, tokom svoje karijere ostvario je saradnju sa Arsenom Dedićem, Oliverom Dragojevićem, Kemalom Montenom, Zdenkom Runjićem, Rajkom Dujmićem i mnogim drugima…

Karan je i tokom ranijih godina svoje karijere bio dobitnik najprestižnijeg hrvatskog muzičkog priznanja „Porin“ i to u tri kategorije: za Najbolji album zabavne muzike, za Najbolju mušku vokalnu interpretaciju i Najbolju vokalnu saradnju- duet sa Oliverom Dragojevićem.

Karte za oktobarski koncert su u prodaji na sajtu mts Dvorane.

Izvor: Naxi Media Mix-mts Dvorana PR
Foto: Naxi Media Mix-Željka Dimić

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.