Bajaga i Instruktori i Tijana Bogićević oduševili publiku

Garden Sessions sezona koncerata u beogradskoj Botaničkoj bašti počela je treću godinu zaredom.

Seriju atraktivnih koncerata otvorio je muzičar i pisac Marko Šelić Marčelo 20. jula 2023, koji je ovim nastupom obeležio 20. godišnjicu od objavljivanja svog prvog studijskog albuma“De Facto“. Usledio je koncert Bajage i Instruktora 23.jula 2023, koji je nedeljama unapred bio rasprodat. Treći po redu održan je koncert TIjane Bogićević 24. jula u takođe punom “Jevremovcu” (zbog vremenskih uslova taj koncert je pomeren sa 22.jula). Ove koncerte organizuje Centar beogradskih festivala – CEBEF, a svi nastupi počinju u 20:30 i završavaju se do 23 časa, zbog pravila održavanja događaja u centru grada i Botaničkoj bašti.

Bajaga i Instruktori održali su u nedelju uveče koncert u fantastičnoj atmosferi. Publika je u preko dva sata svirke mogla da čuje presek njihovih najvećih hitova. Sadašnji postavu čine: Momčilo Bajagić Bajaga – gitara, vokal; Živorad Žika Milenković – gitara, vokal, perkusije; Aleksandar Saša Lokner – klavijature, vokal; Marko Nježić – gitara; Vladimir Vlada Čukić – bas gitara, i Marko Kuzmanović – bubnjevi. Posebna poslastica koncerta bilo je izvođenje hit numera uz gostujuće gudače („Ruski voz“, „Od kada tebe volim“ i „Zažmuri“), dok su uz Sonju Kalajić sa testerom odsvirali „Grudi nosi ko odlikovanja“ i „Rekla si“. Izvedeno je 29 pesama, a za kraj je publika horski pevala hit “Samo nam je ljubav potrebna”. Zbog vremenskih ograničenja Bašte nije bilo moguće da se koncert produži, iako je publika ostala duže i želela nastavak.

Garden Sessions koncert održala je izuzetna pevačica Tijana Bogićević koja je još jednom pokazala da ima veliki broj fanova, a u publici su bile i brojne poznate ličnosti iz svih oblasti javnog života. Na ovom koncertu Tijana je izvela svoje brojne hitove koje je publika horski ispratila, a imala je i goste sa kojima je duetski izvela nekoliko pesama, među kojima su: mlad pevač Nemanja Radošević, glumica Jelena Gavrilović i kompozitor i aranžer Aleksandra Sara Milutinović.

U drugom delu Garden Sessions koncerata, od 27. do 30. jula, publiku očekuju:

27. jul – Jelena Tomašević
28. jul – SMAK plus
29. jul – Kanda, Kodža i Nebojša (koncert pomeren sa 21.jula)
30. jul – Nuvel Vag

Ulaznice se mogu nabaviti na sajtu tickets.rs, svim Ticket Vision prodajnim mestima, kao i neposredno pred svaki koncert na ulazu iz Takovske.

 

Izvor: Naxi Media Mix- Pro PR-CEBEF
Foto: Naxi Media Mix-Željka Dimić

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.