Zvezdara teatar: Premijera Berača snova i koncert Lene Kovačević

Zvezdara teatar objavio je repertoar za mesec novembar, a publiku očekuje premijera predstave „Berači snova“, kao i koncert Lene Kovačević. Peodaja karata za novembarski repertoar počinje danas.

Mesec počinje premijerom predstave „Berači snova“ Vladimira Đurđevića u režiji Božidara Đurovića, scenograf je Geroslav Zarić, kostimograf je Marina Vukasović Medenica, kompozitor Zoran Erić. U predstavi igraju: Hadži Nenad Maričić, Biljana Đurović, Bojana Stojković, Stefan Jevtović, Siniša Ubović, Ivan Jevtović, Joakim Tasić. Premijera je planirana za 6.11. u 19.30. Reprize su 7, 9, 15 i 27.11. Priča Berači snova prati život porodice koja pokušava da se obogati gajeći maline. Ipak, ispostaviće se da su maline samo milje ispod kojeg se kriju mnogo važnije životne teme današnjice ispričane kroz zanimljive i duhovite likove.

Nakon premijere, 10.11. će biti održano Dobroveče u pozorištu – koncert Lene Kovačević. Veče u Zvezdara teatru biće svojevrsno muzičko putovanje koje u ovo posebno vreme priča priču muzike, na daskama koje život znače.

Predstave Osama – kasaba u Njujorku, Hipnoza jedne ljubavi, Tre sorele biće izvedene u po dva termina, na repertoaru su još i Bajka o pozorištu, Voz, Arzamas, Večera budala, Klaustrofobična komedija i Korešpodencija.

Protekla sezona je bila jubilarna. Tim povodom Zvezdara teatar pripremio je film naziva „Prvih tridesetpet godina Zvezdara teatra“. Film je objavljen na „YouTube“ kanalu pozorišta.

Pozorišni program se realizuje u skladu sa svim preporučenim merama prevencije. Ulaznice je moguće kupiti i putem sajta pozorišta.

 

Izvor: Naxi Media Mix-Zvezdara teatar PR
Foto: Bigstock-World Image

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.