Živi i zdravi: Domaća komedija sinoć oduševila beogradsku publiku


Sinoć je u Domu sindikata održana premijera dugo očekivanog filma reditelja i scenariste Ivana Marinovića „Živi i zdravi“.

Scenario komedije „Živi i zdravi“, koja je oduševila beogradsku publiku potpisuje Ivan Marinović, autor koji je već poznat publici po svom debitantskom filmu “Igla ispod praga“. Ovaj film, koji je 2016. godine bio crnogorski kandidat za Oskara, imao je zapažen uspeh na preko 50 međunarodnih filmskih festivala.

Na kraju projekcije brojnoj publici se poklonila skoro kompletna glumačka ekipa među kojima su bili Goran Bogdan, Tihana Lazović , Goran Slavić, Dragana Dabović, Dejan Đonović i drugi… Publika je celu ekipu ispratila gromoglasnim aplauzom.

Glavna glumica Tihana Lazović i glumac Goran Bogdan poručili su da veruju da će publika uživati u ovom ostvarenju.

Komedija prati mladi par pre, tokom i nakon svadbe, istražujući dinamičan odnos između tradicije i modernog života u prelepom primorju Crne Gore. Radnja se fokusira na sukob između mlade, koja neočekivano odustaje od udaje, i mladoženje koji, pod pritiskom oca, mora da nastavi sa planiranim venčanjem. Veliko slavlje postaje „farsa“ sa brojnim iznenađujućim preokretima. Smeštena u slikoviti ambijent obale Crne Gore, priča oslikava mentalitet i običaje ovog kraja koji se sve više kose sa shvatanjima novih generacija.

OBAVEZNO POGLEDAJTE TREJLER ZA KOMEDIJU KOJA ĆE VAS SIGURNO ZASMEJATI DO SUZA!

Izvor: Naxi Media Mix
Foto: Naxi Media Mix-Pro- Željka Dimić

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.