Tradicionalni prolećni koncert Crvene jabuke

Posle tačno godinu dana od poslednjeg nastupa u Kombank Dvorani, a čak četiri od prvog u kultnom prostoru ( 2018.), legendarni bosanki pop-rok sastav Crvena jabuka nastupiće ponovo na istom mestu pred beogradskom publikom 26. marta u 20h, a koncert su simbolično nazvali „Tvrđava“ po njihovom aktuelnom, istoimenom albumu.

Čuveni bend predvođen najprepoznatljivijim vokalom pop-rok scene sa ovih prostora Draženom Žerićem – Žerom, publici će u elektrik rokenrol maniru odsvirati sve do jednog poznate hitove, među kojima su „Tugo nesrećo“; „Ima nešto od srca do srca“, „Tuga ti i ja“ „Bježi kišo s prozora“; „Dirlija“ i mnogo drugih iz opusa bogatog sa preko 200 pesama, među kojima je i nekoliko numera sa najaktuelnijeg albuma TVRĐAVA.

Podsetimo, bend je 8. i 9. marta 2021. godine održao dva uzastopna koncerta, a članovi benda poručuju da se raduju ponovnom susretu sa fenomenalnom beogradskom publikom.

Crvena jabuka je nastala 1985. godine čime je danas svrstana u jedan od najdugovečnijih rok bendova sa ovih prostora koji slušaju sve generacije. Specifičan naziv je grupa dobila po jabuci koju je neko od početne petorke doneo na probu.

Karte su u prodaji na blagajni Kombank dvorane i svim prodajnim mestima Tickets-a.

 

Izvor: Naxi Media Mix-Kombank dvorana PR
Foto: Naxi Media Mix- Željka Dimić

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.