Tamo gde rakovi pevaju stiže u bioskope 18. avgusta

Domaća publika će konačno imati priliku da pogleda najiščekivaniji triler ovog leta, od 18. avgusta u domaćim bioskopima „Tamo gde rakovi pevaju“, koju je na sajtu Rotten Tomatoes publika ocenila sa visokih 96%.

Bestseler Njujork tajmsa, koji je prodat u više od 10 miliona primeraka, uspešno je adaptiran uz pomoć vrhunske filmske ekipe. Glavnu junakinju Kaju glumi Dejzi Edgar-Džouns, koja je prošlog vikenda na Filmskom festivalu u Lokarnu dobila prestižnu nagradu kluba Leopard.

Između ostalih, impresivne uloge odigrali su Tejlor Džon Smit, Haris Dikinson i Dejvid Rasel Stratern. Svakako treba izdvojiti Džoju Reginu, koja je igrala lik Kaje iz mlađih dana. Producentkinja Ris Viterspun dala je veliki podsticaj filmu, a tokom snimanja je učestvovala i autorka knjige Delija Ovens.

Nakon poslednjeg trejlera, Tejlor Svift je objavila punu verziju naslovne pesme filma pod nazivom „Carolina“. Oduševljena knjigom i saznavši da se sprema filmska adaptacija, Tejlor je želela da učestvuje u soundtrack-u za koji je napisala ovu baladu. Sadržaj i priča pesme pevaju se iz Kajine perspektive, a korišćeni su akustični instrumenti tipični za američki folklor iz vremena filma. Nije ni čudo što se „Carolina” savršeno uklopila u film i dopala kako publici, tako i obožavaocima Tejlor Svift.

Veličanstveni film „Tamo gde rakovi pevaju” o nejasnim i prevrtljivim granicama između istine i laži, dobra i zla u domaće bioskope stiže 18. avgusta. Na filmskom platnu posetioci bioskopa gledaće romansu, intrigantnu misteriju ubistva, ali i priču o osnaživanju žena: u centru priče je žena koja preuzima kontrolu i uspeva uprkos svim izgledima.

Foto: Bigstock- Jag_cz
Izvor: Naxi Media Mix- Con film Srbija PR

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.