Spektakularan koncert Nemanje Radulovića i Double Sens-a pod zvezdama

Prvi put posle spektakularnog nastupa u Studentskom parku, 2014. godine, slavni srpski violinista Nemanja Radulović priređuje susret sa beogradskom publikom na otvorenom – na Stadionu Tašmajdan, 3. jula 2023. godine od 21.00.

Zajedno sa svojim kamernim ansamblom „Double Sens“, Nemanja izvodi numere sa svog najnovijeg albuma „Roots“ (Koreni). Prava letnja poslastica za publiku svih generacija! Koncert organizuje Centar beogradskih festivala – CEBEF.

Ulaznice se mogu nabaviti od petka 21. aprila onlajn na tickets.rs i eFinity, kao i na prodajnim mestima Ticket Vision (Dom omladine, Ušće Shopping Center) i eFinity (Štark Arena, TC Rajićeva).

Dugo očekivani debi Nemanje Radulovića na BBC Proms 2019. odsviran je sa „lirskom delikatnošću i supervirtuoznošću poslednjeg stava“ kako je izneto u kritici čuvenog Tajmsa (The Times).

Ekskluzivni umetnik Warner Classics od 2021. godine, Nemanja Radulović je objavio svoj debi album za ovu izdavačku kuću, pod nazivom „Roots“ (Koreni) koji predstavlja očaravajuće zvučno putovanje izazvano brojnim uticajima i inspiracijama. Njegov prethodni album, „Baika“, jedan u nizu od devet uspešnih objavljenih za izdavačke kuće Deutsche Grammophon i Universal Music Group, proglašen je „vatrenim vrtlogom albuma“ od strane BBC Music Magazina, koji mu je dodelio 5 zvezdica i cenjene kritike. Magazin Gramofon pohvalio je „maštovitost“: „…sa Radulovićem kao naratorom, ovo je album sa zadivljujućim pričama.“

 

Izvor: Naxi Media Mix- CEBEF PR
Foto: Naxi Media Mix-Željka Dimić

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.