Spektakularan Fado & Flamenko koncert u Kolarčevoj zadužbini

Muzičko putovanje, od Lisabona do Sevilje, na koje vas vode dve dive mlađe generacije Sara Correia i Tamara Jokić, uz pratnju ekskluzivnih španskih i portugalskih muzičara. Dupli koncert fado i flamenko muzike održaće se 19. maja u Kolarčevoj zadužbini u okviru 23. Guitar Art Festivala.

Ovo su dva odvojena koncerta, dve neponovljive pevačice koje dele pozornicu Kolarčeve zadužbine u okviru jedne koncertne večeri koja je namenjena pravim ljubiteljima tradicionalnog portugalskog i španskog zvuka.

Fado princeza i zvezda Univerzal Music Portugala, Sara Koreja, ekskluzivno nastupa prvi put u Beogradu. Sarin debi album osvojio je nagradu Revelation Radio Festivala, dve nominacije na prvom izdanju Play – Portuguese Music Awards, kao i nominaciju za Latino Gremi nagradu 2021.

Flamenko spektakl rezervisan je za talentovanu pevačicu Tamaru Jokić, koja će predstaviti novi album „Transibérica“ izdat za portugalski Sony Music SME Iberia, to je fuzija španske i portugalske muzike pod okriljem proslavljenog gitariste Havijera Limona čiji ansambl prati Tamarin nastup.

Ulaznice za ovaj koncert (jedna karta pokriva oba koncerta) dostupne su od 15. aprila po cenama od 1890 do 3590 dinara, na blagajni Kolarčeve zadužbine, i putem prodajne mreže Tickets.rs. Informacije i rezervacije na telefon 0114016002; 064 1407583 ili mejlom na [email protected].

Izvor: Naxi Media Mix- Kolarac PR
Foto: Bigstock-joaoserafim

 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.