Snimljen nastavak najemotivnijeg animiranog filma „U MOJOJ GLAVI 2“

Objavljen je prvi trejler za nastavak voljene animacije Pixar studija.

Veliki animirani hit iz 2015. godine „U mojoj glavi“ dobio je svoj drugi deo koji nas u bioskopima očekuje na leto naredne godine. Avantura koja je ovenčana nagradom Oskar za najbolji animirani film, osam godina kasnije ponovo oživljava i zaviruje u najjače emocije glavne junakinje.

Dizni i Pixar studio donose na leto duhoviti nastavak „U mojoj glavi 2“ i pored Radosti, Tuge, Besa, Straha i Gađenja kao glavnih emocijama jedne devojčice, upoznaju nas sa još jednim likom odnosno novom emocijom poznatom kao Anksioznost.

Prema rečima reditelja Kelesija Mana (Kelsey Mann) novi lik obećava da će u najnovijoj avanturi malo uzburkati stvari i u glavnoj komandi koja se odvija u Rajklinoj glavi uneti neke promene. „Anksioznost možda deluje kao neko nov u ekipi, ali ona nije neko ko se povlači i prihvata manje uloge“, rekao je reditelj dodajući da to sve ima smisla ukoliko pomislimo šta se sve samo dešava u našim glavama.

Dizni i Pixar ponovo zaviruju u um tinejdžerke Rajli. Glasići u njenoj glavi poznaju je vrlo dobro, međutim promene su izvesne i to baš u trenutku kada glavna komanda počne iznenada da se ruši kako bi se napravio prostor za nešto potpuno neočekivano, Novu emociju!

Dotadašnja Radost, Tuga, Bes, Strah i Gađenje, koji uspešno vode operaciju na svim nivoima, nisu sigurni kako se osećaju kada se pred njima pojavi Anksioznost. Deluje kao da ona nije sama.

Izvor: Naxi Media Mix, MegaComFilm
Foto: Youtube printscreen

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.