Snaga emocija na koncertu pod otvorenim nebom

Muzičarka Jasmin Levi, najveća zvezda “world music“ scene, nastupiće 22. juna na Belgrade River Festu, u jedistvenoj koncertnoj dvorani pod otvorenim nebom. U prodaji je ograničen broj ulaznica za koncert slavne izraelsko – španske pevačice, a muzička zvezda i organizatori najavljuju jedan od najemotivnijih koncerata koje će Beograđani moći da čuju na samom početku leta.

Vlasnica hitova “Una noche mas”, “Alegria” i “Adio kerida”, koji su osvojili svet i svrstali je među najveća imena svetske muzičke scene, po drugi put nastupa u Beogradu, ovoga puta u magičnoj festivalskoj atmosferi na velikoj sceni Belgrade River Fest-a na platou Geozavoda. Ovdašnja publika je pokazala veliko interesovanje tokom njenog prvog beogradskog nastupa 2019. godine, kada je umetnica ispunila očekivanja i maestralnim vokalom, ekspresivnošću osvojila njenu naklonjenost.

„Sve što želim je da ljudi, moja publika, zaborave na sve probleme te jedne večeri i pridruže mi se na mom životnom putu, zahvaljujući muzici koju pevam. Moj bend i ja sviraćemo i pevati pesme sa prethodnih albuma, ali i sa ovog, nadolazećeg… Biće to jedno dramatično, tužno, zabavno, iskreno i lepo putovanje, sa puno strasti i melanholije… veoma iskreno putovanje“, naglasila je Jasmin Levi najavljujući koncert u Beogradu.

Jasmin Levi u pratnji muzičara stvara muzički doživljaj utemeljen na ladino i flamenko kulturnoj baštini, prožet i modernijim zvukom, interpretirajući priče o ljubavima, poslednjim zagrljajima, rastancima, slaveći život i emocije. Upravo izražajnost emocija jeste ono što ostavlja najjači utisak u njenoj interpretaciji, a njihova univerzalnost vodi kolektivnom katarzičnom iskustvu. Raskošnim vokalom verno dočarava ono o čemu peva budeći jake osećaje kod publike, zbog čega se ubraja među one umetnike čiji rad pun potencijal ostvaruje upravo u interakciji sa njom na koncertima, koji postaju nezaboravno iskustvo. Svaki minut njenog nastupa prožet je emocijama koje publiku vode kroz setu, bol, nostalgiju, ali i ljubav kao inspirišuću, pokretačku energiju i radost življenja.

Ulaznice za ovo nesvakidašnje, ekskluzivno muzičko iskustvo dostupne su na svim Ticket vision prodajnim mestima i online na tickets.rs.

Foto: Bigstock- chalabala
Izvor: Naxi Media Mix-Belgrade River Fest PR

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.