Rock opera u Kombank dvorani

Vanvremenski antologijski rock hitovi u posebnom simfonijskom zvuku i specifičnim interpetacijama, preplaviće dobrim vibracijama Kombank Dvoranu, 08. maja s početkom u 20h. Čast da se ponovo predstavi beogradskoj publici pripala je Rock operi sa programom EU TOUR 2022, s kojim nastupa ove godine širom Evrope.

Isti muzički spektakl od, za ovu priliku, 50 muzičara na sceni, članova hora i Orkestra SNP iz Novog Sada, Novosadskog Big benda , solista Nevene Reljin, Jane Šušterčić, Matiie Zanatte, Nikole Mijića i Zorana Šandorova, koji će biti izveden i na mnogim binama u Evropi ove godine, posetioci će imati priliku, ekskluzivno ove godine da dožive u Kombank dvorani u Beogradu.

Tako će se uz zvuke simfonijske muzike pod dirigentskom palicom Fedora Vrtačnika, u jedinstvenim aranžmanima, interpretaciji i muziciranju, čuti legendarne pesme poput: Light my fire, Purple rain, Tush, We wil rock you, Bohemian rapsody, We are the champions i mnogi drugi „world wide“ hitovi za sva vremena.

„Rock opera je jedinstvena ne samo po tome što će predstavlja specifičan muzički žanr pod nazivom „crossover“ mnogobrojnim posetiocima, već i zbog toga što je podjednako interesantna i publici koja je rasla uz rok pesme slušajući ih sa gramofonskih ploča, i mladjoj publici koja danas konzumira dobru muziku i prepoznaje istinski kvalitet“.

Dirigent Rock opere Fedor Vrtačnik dodaje: „Koncept Rock opere je podjednako pristupačan za sve generacije i posetioci koji budu došli na Rock operu videće da ovaj projekat u mnogome odstupa od već vidjenih klišea, jeftinih i nametnutih standarda.“

Nekon brojnih nastupa u regionu, a posle mini turneje u 4 grada u Italiji i koncerta u Zagrebu Rock Opera želi da se predstavi sa programom EU TOUR 2022, sa ogromnom željom da publici prenese veliku emociju koju muzičari donose sa sobom izodeći remek dela svetske rock scene.

Foto: Bigstock-Body Stock
Izvor: Naxi Media Mix-Kombank dvorana PR

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.