Radionica Uroša Petrovića „u duhu“ bioskopskog hita „KANTERVILSKI DUH“

U subotu 11. novembra u mts Dvorani i naredni dan, u nedelju u bioskopu Cine Grand Rakovica, s početkom od 16h održaće se radionica dečijeg proslavljenog pisca Uroša Petrovića pod nazivom „Ko se boji duha još?“.

Ujedno i šaljiva i ozbiljna, radionica je osmišljema u skladu sa temom animiranog hita „Kantervilski duh“ koji se upravo prikazuje u domaćim bioskopima, a specijalne projekcije filma, uz prisustvo učesnika sinhronizacije održaće se za vikend nakon radionica.

Kantervilski duh je priča Oskara Vajlda smeštena s kraja 19. veka u Engleskoj kada se, u svoju tek kupljenu seosku kuću. useljava jedna porodica. Njihov novi dom okružuju duhovi, a Ser Simon Kantervil uspešno pohodi ovim terenom više od tri stotine godina. Međutim, u trenutku kada pokuša da ih uplaši nailazi na nove izazove.

U sinhronizovanoj verziji glasove su pozajmili Marko Kon, Mia Pajčin, Ognjen Amidžić, a po prvi put u ulozi animiranog lika našao se i pisac Uroš Petrović.

„Dati glas liku u dugometražnom crtanom filmu rađenom po priči Oskara Vajlda? Radovao sam se! Super je kad se izmeša strašno i smešno. Dodeljen mi je lik dobroćudnog sveštenika – kako živim, nije ni čudo što su baš mene izabrali! Još kada sam video da će me proganjati Kantervilski duh lično, znao sam da će biti nezaboravno. I bilo je. I još uvek je „, zaključio je poznati pisac.

Pogledjate trejler za animirani bioskopski hit!

Izvor: Naxi Media Mix, MegaComFilm promo
Foto: Youtube printscreen

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.