Puffins Impossible od aprila pravo iz srpskog studija stiže na svetske striming platforme

Početkom aprila, na svetske striming platforme prvi put stiže animirani serijal proizveden u Srbiji. Reč je o serijalu Puffins Impossible sa Džonijem Depom u glavnoj ulozi, kreiranom u domaćem kreativnom studiju Iervolino Studios, matične kompanije Iervolino & Lady Bacardi Entertainment, a produciranom u Archangel Digital Studios.

Puffins Impossible je akciono-avanturistički nastavak globalno veoma uspešnog animiranog serijala Puffins. U kreiranju serijala, po najvišim svetskim produkcijskim i tehnološkim standardima, učestvovali su brojni domaći umetnici, među kojima su i mnogi poznati scenaristi i reditelji.

Prva sezona serijala od 18 petominutnih epizoda biće dostupna publici u više od 90 zemalja sveta putem striming platformi Apple TV, Amazon Prime, Google Play, Chilli TV i Tatatu. Tako će milionski auditorijum širom sveta biti u prilici da vidi rad kreativaca i umetnika iz Srbije.

Puffins Impossible prati avanture jedinstvenih superheroja – pet arktičkih ptica sa supermoćima, a legendarni glumac Džoni Dep nastavlja da pozajmljuje glas i karakter glavnom junaku Džoniju Pafu i u ovom nastavku. Ovaj zabavan i edukativan animirani serijal takođe se bavi i važnim temama današnjice. Kroz mnogo apsurdnih situacija i urnebesnih gegova, deca se na zabavan način upoznaju sa temama kao što su rodna i rasna jednakost, značaj zajedništva, poštovanje različitosti, kao i zaštita životne sredine.

„Puffins Impossible je sjajna priča za sve uzraste, duhovita i poučna. Nadam se da će ponoviti uspeh serijala Puffins, koji potvrđuje globalnu potrebu za inovativnim visokokvalitetnim kratkim animiranim porodičnim sadržajem, prilagođenim svim tipovima ekrana. Drago mi je što će animirani serijal iz Srbije doneti radost deci i mladima u srcu širom sveta i što su njegov kvalitet prepoznali globalni stiming giganti. Izuzetno sam ponosan na tim u Srbiji, njihovu predanost i talenat.”, rekao je Andrea Iervolino, generalni direktor i suosnivač kompanija Iervolino & Lady Bacardi Entertainment i Iervolino Studios.

Puffins Impossible kreiran je u studiju Iervolino Studios (IES) u Srbiji, vlasnika Andree Iervolina i ledi Monike Bakardi, osnivača globalne filmske i televizijske produkcijske kuće Iervolino & Lady Bacardi Entertainment (ILBE), sa sedištem u Italiji, dok produkciju serijala potpisuje Archangel Digital Studios iz Srbije.

 

Izvor: Naxi Media Mix- New Media Team
Foto: Naxi Media Mix-Željka Dimić

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.