Poruka o ljubavi i zajedništvu: „Medino božićno čudo“ u bioskopima

Od 28. decembra, bioskopske dvorane će zasjati uz srdačnu, dirljivu priču o medvediću u filmu „Medino božićno čudo“ u distribuciji Blitz Filma.

Ova topla i dirljiva priča nas uči da istinsko bogatstvo leži duboko u našim srcima, dok prava čarolija praznika dolazi kroz ljubav i bliskost s prijateljima i porodicom.

U ovoj izvanrednoj avanturi, posetioci će biti odvedeni na Božićni sajam, gde devojčica Marija otkriva nešto neobično – najslađeg medvedića na gornjoj polici lutrije, koji pokazuje znake života. U ovoj magičnoj situaciji, Marija zamišlja svoju najiskreniju božićnu želju kako bi je ostvarila. Međutim, medvedić ima svoje planove i sanja o tome da nađe bogatog vlasnika koji će mu pokazati čari sveta.

Ipak, kada medvedića odvedu u ostavu za drva, on neočekivano pronalazi podršku u svom novom prijatelju, ježiću Bocki. Kroz ovo neobično prijateljstvo, meda počinje shvatati pravu suštinu života i otkriva šta zaista čini život vredan življenja.

Vikend pred nama, odlična je prilika da posetite bioskope i zajedno sa svojom porodicom pogledate ovaj divni film.

Pravi praznični porodični vikend održaće se pred kraj 2023. godine u CineStar bioskopima u Srbiji, 30. i 31. decembra uz ovu predivnu priču.

Izvor: Naxi Media Mix, BLITZ Film
Foto: Youtube printscreen

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.