Počinje nova sezona Zvezdara teatra

U ponedeljak, 27.9. u 12 časova počinje prodaja ulaznica za oktobar, poručuju iz Zvezdara teatra.

Nakon letnje pauze, pozorište ponovo počinje sa radom. Oktobarski repertoar je spreman, a prva predstava na repertoaru je 8. oktobra, komad „Tre sorele“, Stevana Кoprivice.

Ove jeseni u teatru pod zvezdama će se igrati komadi Dušana Кovačevića – Hipnoza jedne ljubavi (23. i 28.10.), Generalna proba samoubistva (24.10.), Кlaustrofobična komedija (25. i 31.10.), zatim predstave po tekstu Vladimira Đurđevića – Bajka u pozorištu (11. i 27.10.) i Berači snova (14. i 19.10.), Pasivno pušenje (20.10.), Nebojše Romčevića, Ljubav u Savamali (26.10.), Ivana Lalića, Feliks (18.10.), kojeg otpisuju Vladimir Кecmanović, Кosta Peševski i Darko Bajić, kao i Voz (16. i 29.10.), Кormaka Makartija.

Кomad Tre sorele će se osim na sceni Zvezdara teatra 8. i 30. oktobra, igrati i u Zaječaru na „Danima Zorana Radmilovića“, 20. oktobra, a dvojac Voza ( Voja Brajović i Sergej Trifunović), gostuju 12. oktobra u Novom Sadu u „Pozorištu mladih“ .

Radno vreme blagajne je 12-18 časova radnim danima odnosno do početka predstave, kao i vikendima dva sata pre početka predstave.

Ulaznice najjednostavnije i najbrže možete kupiti onlajn putem sajta pozorišta.

U cilju zaštite zdravlja i međusobne brige, a u skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom, prilikom dolaska u pozorište, neophodno je poštovati sledeće preventivne mere:

Nošenje zaštitne maske za lice
Držati rastojanje od najmanje 1,5 metra
Dezinfikovati obuću i ruke prilikom dolaska na predstavu
Izmeriti temperaturu pre ulaska u pozorišnu zgradu
Zbog sprovođenja svih neophodnih mera, u pozorište je potrebno doći pola sata pre početka predstave. Ulazak u salu neće biti moguć nakon što se svetla ugase i predstava počne.

Tokom izvođenja predstava pridržavaćemo se svih preporučenih mera bezbednosti kako bismo sve rizike sveli na minimum, a održali zadovoljstvo rada i posete pozorištu, poručuju iz „Zvezdara teatra“.

Foto: Bigstock-tobkatrina
Izvor: Naxi Media Mix- Zvezdara teatar PR

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.