Osvajači: Proslava jubileja sa publikom!

Članovi kragujevačkog benda Osvajači, „uz pomoć“ hard rok muzičara domaće, ali i regionalne scene Kikija Lesendrića, Galeta ( Kerber), Zeleta Lipovače ( Divlje jagode ) i Zorana Milanovića ( Smak), sinoć su u punoj mts Dvorani održali tročasovnu lekciju dobrog , starog, čvrstog rokenrola, dovevši publiku i atmosferu do emotivnog i energetskog usijanja. Ovim žestokim nastupom bend je proslavio 30 godina trajanja i rada na rokenrol sceni.

Publika je nesumnjivo osvojena hitovima „Osvajača“: Gde da pobegnem, Krv i led, S kim čekaš dan, Možda nebo zna, Maska, Nikada više s tobom, Tiha predaja, Pesma za kraj, a emocije fanova su varirale od erupcije energije uz brže pesme, do onih nežnijih uz neprolazne balade ovog benda.

Gale Kerber, koji je februara ove godine, na istom mestu, u krcatoj mts Dvorani održao koncert za pamćenje, svojim prijateljima iz Kragujevca „priskočio je u pomoć“ zasviravši pesme Mezimac i Svetlana.

Zele Lipovača,koji je pre samo 11 dana imao svoj nastup sa „Jagodama“ na istoj sceni, kao i Zoran Milanović iz grupe „Smak“, obradovali su publiku svojim solažama na gitari i bas gitari izvodeći sa bendom numere: Šejla, Marija, Možda nebo zna, kao i El Dumo i Crna Dama.

Kiki Lesendrić je u svom maniru zapevao svoje čuvene Zaboravljeni i Kada sanjamo.

Podsetimo, bend su 90-ih osnovali Čipi, gitarista Dragan Urošević, Nebojša Jakovljević, bas gitara Saša Popović i bubnjar Miša Raca.

Danas bend svira u sastavu: Zvonko Pantović Čipi — vokal; Emir Hot— gitara; Nebojša Jakovljević — klavijature; Nenad Branković — bubnjevi; Dejan Ilić — bas-gitara; Dušan Simović — gitara.

Izvor: Naxi Media Mix-mts Dvorana PR
Foto: Bigstock-Body Stock

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.