Osetite duh Italije s dramom Najbolje godine

Još jedna primamljiva filmska premijera obogatiće ove nedelje repertoar originalne domaće Online platforme MojOFF.

Posetioci „dvorane“ mojoff.net mogu da pogledaju igrani film inspirisan duhom Italije, dramu „Najbolje godine“ (Gli anni più belli) reditelja Gabriela Mućina (Gabriele Muccino).
Priča koja se proteže od osamdesetih godina do danas ispričana je kroz živote četvorice dobrih prijatelja, kao i kroz 40 godina njihovih ljubavi, traganja, uspeha i padova. Mućinijev film poneo je tri nominacije za „David di Donatello“ nagradu, a jedna od glavnih uoga u filmu pripala je višenagrađivanom glumcu Pjerfrančesku Faviniju koga domaća publika pamti po ulozi u biografskoj drami „Izdajnik“ koja je takođe deo repertoara MojOFF platforme.

Da ove nedelje provejava duh Italije potvrđuje još jedno ostvarenje njihove produkcije, te osim filma „Najbolje godine“ ljubitelji sedme umetnosti imaće priliku da pogledaju i italijanski dokumentarni film „Santjago, Italija“, poznatog reditelja Nanija Moretija. Od septembra 1973. godine, nakon vojnog udara koji je vodio general Pinoče, italijanska ambasada u Santijagu prihvatila je stotine tražilaca azila. Film govori dramatičnom periodu, tokom kojeg su italijanske diplomate pružile spas velikom broju izbeglica.

Još nekoliko naslova naći će se kao novina repertoara MojOFF, poput ostvarenja: „DNK“ , rediteljke i scenaristkinje Majven (Maiwenn) u kom, nakon gubitka dede Majven istražuje svoje nasleđe i alžirske korene, zatim biografsko ostvarenje „Trambo“, o Daltonu Trambu holivudskom scenaristi, s popularnim Brajanom Krestonom u glavnoj ulozi i filmu koji mu je i doneo nominaciju za nagradu Oskar. Na repertoaru je i film za celu porodicu – „Moja porodica i vuk“.

Popularni MojOFF bioskop nedavno je postao ekskluzivna filmska platforma sa najnovijim naslovima evetskih kinematografija i u potpuno novom i drugačijem obličju, za njene posetioce i publiku daje mogućnost pretplate na jedan od tri predviđena paketa – mesečni, tromesečni i šestomesečni.

Svim novim korisnicima platforme dostupan je i promo period po ceni od 1RSD u trajanju od mesec dana.

Svake nedelje na repertoaru „obnovljene“ platforme publiku očekuje najmanje 2 ekskluzivne premijere poslednjih produkcija, dok će tokom svakog meseca platforma biti dopunjena sa još 50 novih filmskih naslova.

Dobitnik Oskara i Bafta nagrade za najbolji inostrani film 2021. „Još jedna tura“ premijerno je prikazan na MojOFF platformi tokom prethodne nedelje.

Značajan i potpuno nov deo ekskluzivne „Online filmske dvorane“ je MojOFF KUTAK. Naime, u holu Kombank Dvorane, u okviru ovog specijalno pripremljenog odeljka, u atmosferi i ugođaju dnevne sobe, publika će moći da pogleda novu platformu MojOFF – sadržaj platforme, odgleda film ili seriju.

Podsetimo, festival MojOFF nastao je proleća 2020. godine, s početkom epidemije korona virusa, zamišljen je kao mesto porodičnog utočišta i kulturološke odbrane od novonastale pošasti. Nakon besplatnog dvonedeljnog festivala, sa najnovijim nagrađivanim filmovima, MojOFF je nastavio da živi svoj Online bioskopski život, prateći najnovije tehnološke trendove i razvijajući se u ono što ga čini danas – najekskluzivnijom filmskom platformom.

 

Izvor: Naxi Media Mix- Moj OFF PR
Foto: Bigstock- Jag_cz

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.