Održana bioskopska premijera nove sezone kultne serije „Složna braća – The Next Đeneration“

U ponedeljak, 27. decembra, u Kombank dvorani, uz prisustvo glumačke i autorske ekipe i brojnih zvanica, održana je svečana bioskopska premijera dugo očekivane nove sezone kultne humorističke serije Složna braća-The Next Đeneration.
Druga sezona popularne televizijske serije, realizovane u zajedničkoj produkciji kompanije Telekom Srbija i ETM Produkcije, donosi nam 12 novih epizoda, čije će premijerno televizijsko prikazivanje početi 4. januara na televiziji Superstar, u 21 čas i emitovaće se svake večeri od ponedeljka do četvrtka, dok će se u repriznom terminu od 8. januara u 20 časova prikazivati na Prvoj TV svake subote i nedelje.

Iako su se u odnosu na prvu sezonu serije iz 95. godine, koja je pratila posleratna dešavanja na teritoriji „ničije zemlje“, prilike i okolnosti bitno izmenile, ova nova sezona, sa svojim novim ali i starim likovima, pokazuje nam da je priroda univerzalnosti međuljudskih odnosa, kao i karakterističan humor naroda i pojedinaca sa prostora bivše Jugoslavije, jedna neprolazna i nepromenljiva kategorija.

Novu sezonu serije “Složna Braća – The next Đeneration“ čini impozantna glumačka ekipa iz čitavog regiona, predvođena Natašom Ninković, Markom Gverom, Andrijom Kuzmanovićem, Nikolom Pejakovićem, Radoslavom Milenkovićem, Ljubišom Savanovićem, Milanom Kovačevićem, Amarom Ćorovićem, Majom Čampar, Sergejem Trifunovićem, Zoranom Cvijanovićem, Nenadom Okanovićem, Darkom Ostojićem, Mimom Karadžićem i drugima. Kreator i scenarista serije i ovaj put je Dr Nele Karajlić uz Srđana Jankovića, a režiju potpisuje Milorad Milinković.

„Drago nam je što smo deo kultne serije koja je obeležila devedesete godine, a čije se replike i danas koriste. Sigurni smo da će nastavak biti na nivou stare serije „Složna braća“, ako ne i bolji, kao i da će garantovano odlična zabava dodatno obogatiti izuzetnu ponudu kvalitetnog filmskog i serijskog sadržaja našeg Superstar kanala, koju su prepoznali brojni televizijski gledaoci“, izjavio je Vladimir Lučić, generalni direktor Telekoma Srbija.

Jedan od izvršnih producenata ETM Produkcije, glumac, Nenad Okanović, naglasio je da ga posebno raduje okolnost da je bio u prilici da producira novu sezonu serije uz čije je kultne replike i sam odrastao. Ono što izdvaja kao najvažniji adut serije jeste ideja o relaksaciji odnosa među državama i ljudima na Balkanu i činjenica da treba da se okanemo nepotrebnih podela.
Scenarista Nenad Janković, poznatiji kao dr Nele Karajlić, napomenuo je da je bilo izrazito zanimljivo snimati Složnu braću i raditi sa takvim majstorima glume poput Andrije, Nataše, Ljube i svih drugih, i da je divno bilo sarađivati sa režiserom Miloradom Milinkovićem koji je jedan od onih reditelja koji razumeju humor. „Ako se publika bude barem upola smejala onome čemu smo se mi smejali tokom snimanja, naša misija će biti uspešna“, istakao je Janković.

Izvor: Naxi Media Mix-KomunikArt PR
Foto: Bigstock- Jag_cz

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.