Novogodišnji Matine Željka Samardžića 30. decembra

Željko Samardžić je posle rasprodatih pet koncerata zakazao još jedan susret sa publikom. U pitanju je novogodišnji matine koji će biti održan 30. decembra u 17h u mts Dvorani. Poznati pevač će prethodno nastupati 21. 22. 28. 29. i 30. decembra u 20h na istom mestu.

Podsetimo, na nedavno održanoj konferenciji za novinare u organizaciji mts Dvorane, Samardžić nije krio radost predstojećih uzastopnih susreta sa fanovima, pa je objasnio i kako se priprema za pet koncertnih dana: „Pripremam se radno, Tempo je žestok, jer smo stalno u pokretu i skoro svaki dan nastupamo u nekom drugom gradu ili državi.“

Da odabir repertoara nije lak, kada je u pitanju više uzastopnih koncerata tvrdi i popularni pevač: “ Poznajem dobro beogradsku publiku, tako da tačno znam koje pesme vole i šta bi trebalo da izvedem sa svojim bendom u Beogradu. Moji muzičari su dobro uigrani i znaju svaku moju stvar, tako da sa lakoćom na znak moje ruke, a na zahtev nekoga iz publike, lako improvizujemo set listu i ubacimo neku od traženih pesama“, ističe Samardžić.

Kao i uvek, za sam kraj odlazeće godine, na sceni nekadašnje Dvorane Doma sindikata, Samardžić će obradovati svoju vernu prestoničku publiku odabranim pop hitovima iz svog bogatog, višedecenijskog opusa. Moći će da čuju retrospektivu Željkovih najvećih hitova poput: „Grlica“, „Sipajte, još jedan viski“, „Da me nije“, „Dobar dan tugo“, „Bože čuvaj tu zenu“, „Ljubavnik”, “9000”,”Možda”,”Nisi ti za male stvari”…ali i pesme novijeg datuma, poput numere „Moja si“ koja je nedavno promovisana u mts Dvorani.

Izvor: Naxi Media Mix
Foto: Aleksandar Dmitrović

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.