Nova avantura Herkula Poaroa

Kenet Brana je ponovo u ulozi čuvenog lika, izmišljenog detektiva Herkula Poaroa.

Nakon velikog interesovanja i fantastičnog uspeha filma „Ubistvo u Orijent Ekspresu” (2017.), domaća publika imaće priliku da, po konačnom otvaranju bioskopa ponovo uživa u još jednoj adaptaciji dela čuvene britanske spisateljice Agate Kristi – “Smrt na Nilu” (Death on the Nile) .

Posle pomenutog filma „Ubistvo u Orijent Ekspresu”, iriski glumac Kenet Brana (Kenneth Branagh) uhvatio se u koštac sa još jednom legendarnom Agatinom pričom potpisujući režiju i udobno se ponovo smeštajući u ulogu glavnog lika, detektiva Herkula Poaroa, a TWENTIETH CENTURY STUDIOS je objavio prvi trejler za film.
“Smrt na Nilu“ je misteriozan triler o emocionalnom krahu i smrtnim posledicama izazvanim opsesivnom ljubavlju.

Putovanje po Egiptu na glamuroznom parobrodu za belgijskog detektiva Herkula Poaroa pretvara se u zastrašujuću potragu za ubicom, u trenucima kada se idilični medeni mesec savršenog para tragično završava. Nasuprot pejzažima pustinje i veličanstvenih piramida u Gizi, ova priča o neobuzdanoj strasti i ljubomori prikazuje besprekorno odevene putnike, ali i nemilosrdne zaplete koji će publiku do kraja ostaviti u nagađanjima, do šokantnog raspleta.

„Smrt na Nilu“ je raskošna priča o ljubavi, izdaji i ubistvu, jedna je od najčuvenijih i najomiljenijih knjiga Agate Kristi. Za ovaj roman Agata je bila inspirisana ličnim putovanjima po

Osim Keneta Brane, u filmu igraju i Tom Bejtmen (koji ponavlja ulogu Bouca iz Ubistva u Orient Express-u). Tu su i Anet Bening, Rasel Brand, Gal Gadot i drugi. Scenario za film ponovo je napisao Majkl Grin.

Izvor: Naxi Media Mix- MCF PR
Foto: Bigstock/magicinfoto

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.