Naše veče Ivana Bosiljčića u Kombank dvorani

Posle uspešnog majskog nastupa Ivana Bosiljčića u Kombank Dvorani i velikog interesovanja publike, umetničko veče pod nazivom „Naše veče“ biće ponovo održano 30. septembra u 20h u Kombank Dvorani. Poznati glumac će u Velikoj sali kultnog prostora po drugi put interpertirati poeziju književnih velikana: Sergeja Jesenjina, Konstantina Simonova, Bulata Okudžave, Šarla Bodlera, Milana Rakića, a sve uz pratnju muzike koja suptilinim tonovima parira snazi „poetske ostavštine“ svetski priznatih umetnika.

Umetničko veče u Kombank Dvorani, već uvelikoj poznatoj po izvođenjima ovog tipa, doneće uzbuđenje dramske predstave i vrhunski muzički događaj, poseban i retko viđan na našim prostorima.

Publika je burnim emotivnim reakcijama dočekivala Bosiljčićeve nastupe kako u velikim koncertnim dvoranama, tako i na teatarskim scenama Beograda, Novog Sada, Skoplja, Podgorice, kao i u gotovo svim gradovima Srbije i regiona. Muzičke večeri pozdravljala je publika I na turnejama Austriji, Švajcarskoj, Norveškoj, Švedskoj, Kanadi i na Islandu.

Podsetimo, Ivan Bosiljčić duže od decenije, pored bogate televizijske,filmske i pozorišne karijere, sa velikim uspehom predstavlja svoje autorske projekte ljubiteljima poezije i muzike.

Ulaznice su dostupne u prodaji na blagajni Kombank dvorane i svim prodajnim mestima Tickets-a, a broj mesta je ograničen na 500 osoba.

Izvor: Naxi Media Mix- Kombank dvorana PR
Foto: Bigstock-carloscastilla

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.