Nakon 36 godina Top Gan stiže na velika platna

Film „Top Gan: Mverik“ pretpremijerno će biti prikazan 25. maja u odabranim bioskopima, a karte za film u kome nakon više od tri decenije Toma Kruza možemo videti u ulozi čuvenog Pita Maverika Mičela mogu se kupiti već danas.

Naslovnu ulogu i ovoga puta tumači neprevaziđeni Tom Kruz, a rame uz rame sa njim publika će videti i neka stara, dobro poznata lica. Dodatnu svežinu ovom filmu donosi nova, talentovana ekipa glumaca, predvođena sjajnim Majlsom Telerom koji tumači jedan od glavnih likova. Pored njega tu je i Dženifer Koneli koja se fenomenalno uklopila i posve prirodno ušetala u ne tako običan život Pita Mičela.

Nakon više od 30 godina služenja u mornarici, kao jedan od najboljih pilota, Pit „Maverik” Mičel (Tom Kruz) je tamo gde i treba da bude. Ne preza da probije barijere kao hrabar test pilot i izbegava da prihvati unapređenje koje bi ga zauvek spustilo na zemlju. Kada je počeo da podučava vod mladih pilota koji su na obuci za specijalne misije, kakve nijedan živi pilot nikada još nije video, Maverik sreće poručnika Bredlija Bredšoa čiji je nadimak „Ruster”, sina Maverikovog pokojnog prijatelja i oficira za presretanje radara poručnika Nika Bredšoa, zvanog „Gus”.

Suočavajući se sa neizvesnom budućnošću i sa duhovima prošlosti, Maverik se upušta u borbu sa svojim najvećim strahom, što će kulminirati misijom koja zahteva veliku žrtvu svih koji budu izabrani da u nju polete.

Nakon pretpremijernih projekcija, „Top Gan: Maverik“ na redovni bioskopski repertoar stiže 26. maja.

Izvor: Naxi Media Mix- Taramount PR
Foto: Bigstock- DFree

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.