Massimo: Novi vinil Vještina Boutique

Jedan od najpopularnijih vokala regiona, Massimo odlučio je da predstavi vinil Vještina Boutique, na kome se nalaze neka od najlepših izvođenja snimljena tokom turneje 2019. godine, kojom je Massimo obeležio 15-godišnjicu od izlaska albuma Vještina.

Massimo je u pratnji Ive Popeskića, Henryja Radanovića i Elvisa Stanića obišao mnoge gradove i odsvirao koncerte koje i muzičari i publika pamte kao posebne. Upravo se zato rodila ideja da neka od tih live izvođenja zauvek uhvatimo u vremenu i objavimo – i to na ploči.
LP Vještina Boutique donosi sedam predivnih izvedbi u live verziji – pesme „Bacila je sve niz rijeku“, „Iz jednog pogleda“, „Da mogu“, „Razgovor s konobarom“, „Loše vino“, „Ne plači“, „Sve će to mila moja prekriti ruzmarin, snjegovi i šaš“.

„Bila mi je velika želja da atmosfera, izvođenja, osećaj sa ove turneje nekako ostane zabeležen. I onda se rodila ideja o ploči, što me je, moram priznati sasvim oduševilo. Baš je nekako prigodan format ploča za ove pesme izvedene u tom neponovljivom ambijentu“ – rekao je Massimo koji je teško odabrao koje pesme želi da vidi na LP-u. Kako kaže, sve one imaju posebno značenje.

A upravo je pesma „Ne plači“, omiljenog Arsena Dedića odabrana za singl sa ove nove ploče.

Snimljen je i spot, i to na koncertu u zagrebačkom pozorištu Gavella, a za odličan video zaslužan je priznati reditelj Radislav Jovanov – Gonzo.

„Gonzo je savršeno uhvatio naše trenutke muziciranja, atmosferu i jako sam sretan što se mogu ovako verno podsetiti na te trenutke kada smo slobodno nastupali, komunicirali sa publikom, putovali i prenosili našu umetnost ljudima.“ – rekao je Massimo.

Kupovina ploče uskoro će biti dostupna u Menart-ovoj online prodavnici www.menart.rs kao i u svim bolje snabdevenim muzičkim prodavnicama širom Srbije.

Pesma „Ne plači“ i album „Vještina Boutique“ dostupni su na svim digitalnim servisima.

Izvor: Naxi Media Mix-Menart PR
Foto: Naxi Media Mix- Željka Dimić

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.