Massimo: Koncert na Tašmajdanu 31. jula

Nakon uspešnog virtuelnog koncerta iz dvorane Lisinski, regionalni umetnik Massimo Savić će stati na scenu Tašmajdana i obradovati mnogobrojne poklonike njegove muzike. Koncert će se održati za ograničen broj ljudi, uz poštovanje svih epidemioloških mera i preporuka koje donosi Vlada Srbije.

„Radujem se što ćemo se, konačno, družiti u prelepom zdanju Tašmajdana, pod vedrim nebom. Volim da nastupam u Beogradu, moj bend i ja smo već spremni i sa nestrpljenjem očekujemo da razmenimo energiju i emocije, uželeli smo jedni drugih zar ne?“ izjavio je Massimo.

Massimo Savić renomirani je muzičar koji se može pohvaliti s karijerom koja na hrvatskoj i regionalnoj muzičkoj sceni traje već više od 35 godina.

“Muzika je vibracija u vazduhu koja izaziva emocije”. To je definicija koju je sam Massimo kreirao i koju rado ponavlja u brojnim intervjuima, ističući da ga fascinira umetnost generalno, ali muzika posebno, budući da je to umetnost koju ne možeš videti, niti dotaknuti, a opet ju čovek oseća i celog ga prožima i obuzima. Kroz svoju karijeru, Massimo se regionalno izdvojio kao jedan od najposebnijih muških vokala današnjice. To dokazuju i brojne pozitivne kritike muzičkih znalaca kao i feedback publike. Njegove pesme redovnu ne silaze s vrhova top lista, a njegovi albumi su među najprodavanijim izdanjima. Za svaki Massimov koncert se traži ulaznica više, a publika uvek odlazi sa nastupa prepuna ushićenja i radosti!

Posle velikog hita „Mali krug velikih ljudi“ koja je ove godine nominovana za Naxi Zvezdu 2021 u kategoriji „Pesma godine“, Massimo je ovih dana objavio i novu pesmu „Putujemo i kad stojimo“, koja je inspirisana skorašnjim zemljotresom u Hrvatskoj, ali se u stihovima mogu prepoznati i svi koji su utehu od životnih nesreća pronašli u svom domu i najmilijima.

Jedan od najpopularnijih pop-muzičara regiona, koji već decenijama gradi vrlo uspešnu karijeru i ima obožavaoce među pripadnicima svih generacija vas poziva da uživate u pesmama sa mnogobrojnih njegovih albuma i da zajedno slavite „muziku, ljubav i najljepše emocije“.

Massimo će 31. jula nastupiti na Tašmajdanu, dok će 2. avgusta održati koncert na Paliću.

Ulaznice se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima u sistemu Tickets.

 

Izvor: Naxi Media Mix-Massimo Savić PR
Foto: Naxi media-Željka Dimić

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.