Kompletiran muzički program glavne bine Belgrade Beer festa

Muzički festival Belgrade Beer fest 2021 počinje na Ušću 18. avgusta, a tokom pet dana trajanja, Beer fest će ugostiti preko 60 bendova na dve festivalske bine.

Program festivala na glavnoj bini će svakog dana počinjati u 19:30 časova, a ulaz na festival će pratiti i procedura prilagođena propisanim merama u cilju sprečavanja širenja korona virusa.

Prvo veče festivala je rezervisano za nastup Bijelog Dugmeta i to je prvi put da će njihov koncert u Beogradu moći da se sluša besplatno još od čuvenog koncerta kod Hajdučke česme 1977. godine. Pored njih prve večeri će nastupiti i Galija, Tap 011 i Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi.

Drugo veče, najposećenija manifestacija u jugoistočnoj Evropi, Belgrade Beer fest ugostiće legendarni niški sastav Kerber, beogradski Repetitor, takodje i Marčela, Moreuz, Balkaniku, Atheist Rap i tradicionalno Orthodox Celts.

Treće veče pod reflektore beogradskog festivala izaći će Tanja Jovićević & band, Goblini, Dejan Petrović i Big bend, Ritam nereda, E-play, Obojeni program i S.A.R.S.

Četvrto veče festivala kojeg je britanski list “The Independent” svrstao među 20 svetskih atraktivnih događaja nastupiće: Električni orgazam, Sunshine, Nikola Vranjković, Divlje Jagode, Del Arno Bend, Yu Grupa i Neverne Bebe.

Zatvaranje festivala 22. avgusta rezervisano je za nastup grupe Van Gogh, Kikija Lesendrića i Pilote, Kandu, Kodžu i Nebojšu, Đuru i mornare, Atomsko sklonište, Nikolu Čuturila i Artan Lili.

Za petak u ponoć 20. avgusta najavljen je i poseban događaj u vidu svojevrsnog muzičkog vatrometa koji je pre Srbije videla samo Francuska. Biće ovo poseban doživljaj za sve posetioce ovogodišnjeg festivala.

MUZIČKI PROGRAM GLAVNE BINE po danima:

18. avgust – Bijelo Dugme, Galija, Tap 011, Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi

19. avgust – Kerber, Marčelo, Repetitor, Moreuz, Orthodox Celts, Balkanika, Atheist Rap

20. avgust – Tanja Jovićević & band, Goblini, Dejan Petrović i Big bend, Ritam nereda, E-play, Obojeni program, S.A.R.S.

21. avgust – Električni orgazam, Sunshine, Nikola Vranjković, Divlje Jagode, Del Arno Bend, Yu Grupa, Neverne Bebe

22. avgust – Van Gogh, Kiki Lesendrić i Piloti, Kanda Kodža i Nebojša, ARTAN LILI, Đura i mornari, Nikola Čuturilo, Atomsko sklonište

Foto:Bigstock-P Stock
Izvor: Naxi Media Mix-BKM PR

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.