Kenet Brana ponovo kao Herkul Poaro: Pogledajte trejler filma „Duhovi u Veneciji“

Zasnovana na knjizi Agate Kristi misteriozna drama „Duhovi u Veneciji“ (A Haunting in Venice) reditelja i glavnog glumca Keneta Brane (Kenneth Branagh) stiže u bioskope 14. septembra.

Nakon filmova „Ubistvo u Orijent ekspresu“ i „Smrt na Nilu“, dobitnik nagrade Oskar glumac i reditelj Kenet Brana donosi na veliko platno još jedan bioskopski naslov tumačeći i ovaj put glavnu ulogu, kao najpoznatiji filmski detektiv Herkul Poaro. Film „Duhovi u Veneciji“ naći če se u domaćoj distribuciji od sredine septembra meseca.

20th Century Studio objavio je dvo i po minutni trejler misteriozne drame zasnovane na motivima Agatine knjige “Hallowe’en Party”. Radnja filma je smeštena u Veneciji u doba posle Drugog svetskog rata nagoveštavajući povratak poznatog detektiva Herkula Poaroa. U penziji detektiv živi u samonametnutoj izolaciji u najglamuroznijem gradu na svetu. On nevoljno prisustvuje seansama u jednoj urušenoj, ukletoj palati, a kada se dogodi ubistvo jednog od gostiju, Poaro biva uvučen u zlokobni svet senki i tajni.

Jedna od glavnih uloga u filmu poverena je Mišel Jeo (Michelle Yeo) glumici o kojoj se ove godine mnogo pisalo, posebno nakon dodele nagrade Oskar na čijoj ceremoniji je i ovenčana prestižnom nagradom u kategoriji za najbolju žensku ulogu u filmu „Sve u isto vreme“. Reditelj Brana najavio je da je muziku za film radila kompozitorka i dobitnica nagrade Oskar za najbolju originalnu muziku za film Džoker, Hildur Gudnadotir (Hildur Guđnadóttir).

Ostale uloge u filmu tumače i Keli Rejli (Kelly Reilly), Tina Fej (Tina Fey), Kamil Kotan (Camille Cottin) i drugi.

Izvor: Naxi Media Mix-MCF PR
Foto: Bigstock-magicinfoto

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.