Kaliopi održala veliki koncert u mts Dvorani

Publika je uživala u bezvremenskim hitovima, a makedonska diva fantastičnog glasa je, kao i uvek, napravila fantastičnu i nesvakidašnju atmosferu.

Kaliopi , koju mnogi nazivaju kraljicom emocija sinoć je na velikom koncertu u mts Dvorani, još jednom potvrdila ovakav epitet, osvojivši srca Beograđana po ko zna koji put, za sobom ostavljajući veče puno razlilčitih emocija.

Žena prepoznatljvog osmeha i jedan od najboljih ženskih vokala sa ovih prostora, donela je svoj „kofer ljubavi“ Beograđanima u kom se nalazilo pregršt muzičkih iznenađenja.

Interesantno je da je ovdašnja publika koncert čekala četiri godine, te su gromoglasnim ovacijama pozdravljali svaki njen izlazak na scenu.

Neobično tesnom interakcijom sa publikom , vrsna umetnica je otpevala najveće hitove iz svog bogatog opusa, među kojima su: Melem, Oprosti, Vučica, Mrvica, Oboi me, Mesečina, Jutro, Poželi, Kofer ljubavi, Lokomotiva- na kojoj se muzičarima pridružio i mladi tamburaš Strahinja Segedinski, dok je numeru Nebo mi sja, izvela zajedno sa dečjim Horom Čarolija pod diregntskom palicom Leontine Vukomirović . Kao što je i obećala, na nedavnoj konferenciji u mts Dvorani, na daskama kultnog prostora izvela je i najnoviji singl KAD OSVANE, koji je izazvao posebnu radost publike,

Posebno iznenađenje večeri bio je i njen veliki prijatelj, a sada gost na koncertu – Željko Samardžić, sa kojim je prošle godine izdala pesmu ZNAM, a koju su ove bajkovite večeri prvi put izveli uživo zajedno u Beogradu.

Samardžić je kao gost optevao i dve svoje pesme: Možda i Ljubavnik.

Kao što se i očekivalo, nije publika ni posle izvođenja 23 pesme bila sita Kaliopi, pa je vrhunska pevačica imala i dva bisa, kada je izvela čuvene pesme Crno i belo i Bato.

Podsetimo, ovo je osmi veliki koncert Kaliopi u Beogradu, a drugi po redu u mts Dvorani.

Izvor: Naxi Media mts Dvorana PR
Foto: Naxi Media Mix-Aleksandar Dmitrović

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.