Josipa Lisac večeras pred punim Sava Centrom

Muzička diva Josipa Lisac održaće večeras koncert u ispunjenom Sava centru u Beogradu.

Josipa nastupa pred Beograđanima i brojnim poštovaocima koji dolazi iz drugih gradova na svoj 70. rođendan, a specijalni gost biće Vukašin Marković, frontmen benda Irie FM.

„Taj koncert mora iznijeti sve ono što mislim, hoću, ono što jesam“, kaže Josipa, koja je još od samih početaka pevačke karijere bila i ostala unikatna i svoja. Josipa je vokalno superiorna, specifičnih interpretacija i nekonvencionalnog stila, što se i sada može čuti uživo dok peva bezvremene hitove kakvi su „Magla“, „Hir, hir, hir“, „Gdje Dunav ljubi nebo“, „Boginja“, „Danas sam luda“…

Tokom višedecenijske karijere za Josipu je bila i ostala „apsolutno najljepša muzička suradnja i život sa Karlom Metikošem“ (1940-1991), koji je za nju napravio „najljepše pjesme koje žive i danas“, i antologijski album ‘Dnevnik jedne ljubavi’ (1973).

Kao potvrda njenih vrednosti, nakon čak 22 „Porina“ u raznim kategorijama, Josipa Lisac je odnedavno postala dobitnica prestižne hrvatske muzičke nagrade i u kategoriji za životno delo. Svečana dodela „Porina 2020“ predviđena je za 27. mart.

Ulaznica za beogradski koncert Josipa Lisac 14. februara ostalo je još veoma malo i koštaju 1800, 2100 i 2500 dinara na blagajni Sava centra, kao i preko prodajnih mesta i mreže www.tickets.rs.

Izvor: Naxi Media Mix- Long Play
Foto: Naxi Media Mix-Željka Dimić

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.