I u Novoj godini sa Lanetom Gutovićem

Bard srpskog glumišta, Milan Lane Gutović i u Novoj godini nastavlja da svojim predstavama okuplja i oduševljava publiku.

Predstava ‘’Ukrađena Ličnos’ ‘’ je na repertoaru u subotu, 16. janura u 19 časova.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Akademije 28 i prodajnim mestima Ticket Vision-a, kao i online. 

Predstava „Ukrađena ličnos’“ je prikaz moralne slike praktične, moderne, prilagodljive osobe, kojoj su za postizanje ličnog cilja, uslovi bilo koje vrste neobično laki. Isti ti uslovi koji su njemu laki, za drugu osobu bi bili potpuno neprihvatljivi, jer podrazumevaju poniženje i moralnu propast.

Sa spretnošću i duhom seoske bitange „položare“ i „jajare“, potura se po Evropskoj Uniji kao kandidat za predsednika. Nijedan postavljen uslov njemu nije nimalo težak za ispunjenje, jer ništa što nudi njega lično nimalo ne košta. Izdaja je za njega potpuno prihvatljiva, a tu izdaju naziva „saradnjom“.

Diktirajući svoju ponudu za funkciju predsednika, otkriva uz sve nakaznosti ponude i deo ličnosti koja ga čini scenski zanimljivom. Sve što izgovori, oboji lakoćom prevare, spretno izvrće realnost i prilagođava je trenutku.

Ipak je ovo suviše ozbiljan opis za šarmantnu, veselu i šalom i smehom protkanu predstavu.

„Ukrađenu ličnos’“ igra Milan Lane Gutović, a tekstove koje govori je sakupio i obradio oslanjajući se na tekst Milenka Vučetića „Barabe“.

Naredne predstave u Akademiji 28:

Nedelja, 24.01: Milan Lane Gutović i Nela Mihailović – „Dogodine u isto vreme“

Subota, 30.01: Milan Lane Gutović- „Obično veče“

Foto: Bigstock-World Image
Izvor: Naxi Media Mix – MY WAY PR

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.