Gibonni: Nakon deset godina ponovo u Štark areni

Jedan od najpopularnijih i najuticajnijih muzičara regionalne muzičke scene, Zlatan Stipišić Gibonni zakazuje susret sa beogradskom publikom 20. oktobra u Štark areni, gde je prvi put nastupao pre tačno deset godina.

Gibonni donosi muzičku čaroliju u Beograd, nakon što je ove godine u rekordnom roku rasprodao dva koncerta u zagrebačkoj Areni, i tako na najbolji način proslavio 35 godina karijere.

Mnogobrojne nagrade publike i struke, rasprodati koncerti širom regiona i verna raspevana publika, potvđuju uspešnost njegove višedecenijske karijere, ali kako i sam voli da kaže, pesma publike na svim koncertima koje održava, njemu je najbolja potvrda da je dobro ono što radi. „Tempera“, „Činim pravu stvar“, „Mirakul“, „Libar“, „Oprosti“, „Posoljeni zrak i razlivena tinta“, „Judi, zviri i beštimje“, „Onako, od oka“, „Udica“, „Lažu fotografije“ samo su neke od onih pesama zbog kojih se uvek traži karta više za njegove koncerte, koji su uvek posebni.

Popularni pevač, muzičar i kompozitor iz Splita, karijeru je počeo osamdesetih u bendu “Osmi putnik”. Najveći uspeh postiže kada je započeo solo karijeru u kojoj je napisao  neke od najvećih hitova i to ne samo za sebe već i za svoje kolege. Malo je poznato da je za Dinu Dvornika napisao 17 pesama. Saradnja i prijateljstvo sa Oliverom Dragojevićem, za koga je napisao čuvenu pesmu “Cesarica” i sa kojim je snimio i zajednički album “Familija”, posebna je priča njegovog profesionalnog i ličnog života. Svaki  njegov album ima svoj muzički pečat a pesme su uvek pronašle put do publike. Kao ambasador dobre volje  UNICEF-a održao je brojne humanitarne koncerte za borbu protiv gladi i siromaštva. Gibonni je u Beogradu poslednji put nastupao 2016. godine u Sava Centru, kada je beogradska publika uživala u tri rasprodata koncerta.

Ulaznice za oktobarski koncert mogu se već od danas kupiti (ponedeljak 5. jun) od 12h putem sajta tickets.rs i na prodajnim mestima Ticket Vision.

Izvor: Naxi Media Mix-Gibonni PR
Foto: Naxi Media Mix – Željka Dimić

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.