Garden Sessions: Nastupaju Bajaga i Instruktori i Tijana Bogićević

Nova sezona beogradskih koncerata „Garden Sessions” održaće se u Botaničkoj bašti “Jevremovac” od 20. do 23. jula 2023. godine u organizaciji Centra beogradskih festivala (CEBEF).

U četvrtak, 20. jula, sezonu otvaraju Marčelo i bend, petak 21. jul rezervisan je za koncert grupe Kanda, Kodža i Nebojša; u subotu 22. jula koncert će održati Tijana Bogićević; a u nedelju 23. jula publiku očekuju legendarni Bajaga i Instruktori. Svi koncerti počinju u 20.30 časova. Ulaznice se mogu nabaviti na sajtu tickets.rs kao i na Ticket Vision prodajnim mestima.

Ove godine, muzičar i pisac Marko Šelić Marčelo obeležava 20. godišnjicu od objavljivanja svog prvog studijskog albuma. Slavljeničke aktivnosti počinju ovog leta, koncertom u beogradskoj botaničkoj bašti „Jevremovac“ 20. jula, u okviru manifestacije „Garden Sessions“.

Grupa Kanda, Kodža i Nebojša, čuveni KKN, nastupiće 21. jula u 20.30 časova u Botaničkoj bašti, dok će pobednica ovogodišnjeg “Beogradskog proleća”, pevačica Tijana Bogićević, održati koncert u Botaničkoj bašti “Jevremovac” 22. jula sa početom u 20.30 časova.

Jedna od najpoznatijih srpskih i regionalnih grupa, Bajaga i instruktori, nastupiće u Botaničkoj bašti 23. jula od 20.30 časova. Grupu je osnovao Momčilo Bajagić Bajaga – pevač, kompozitor, tekstopisac i gitarista, a sadašnji sastav benda pored njega čine: Živorad Žika Milenković – gitara, vokal, perkusije, Aleksandar Saša Lokner – klavijature, vokal, Marko Nježić – gitara, Vladimir Vlada Čukič – bas i Marko Kuzmanovič – bubnjevi.

Izvor: Naxi Media Mix-CEBEF PR
Foto: Naxi Media Mix-Željka Dimić

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.