Galija: Najveći hitovi u akustičnoj verziji

Grupa Galija, uz veliko oduševljenje beogradske publike, održala je koncert u Botaničkoj bašti “Jevremovac” 28. jula 2021. u okvru Garden Sessions festivala u organizaciji Centra Beogradskih festivala – CEBEF.

Na događaju koji je bio unapred rasprodat i za koji se u pravom smislu tražila karta više, Galija je izvela akustične verzije svojih najvećih hitova, pod nazivom “Akustično, kao nekad”.

Galija je osnovana pre 43 godine u Nišu, a sadašnji sastav čine pevač, kompozitor i gitarista Nenad Milosavljević, pevač i tekstopisac Predrag Milosavljević, bubnjar Boban Pavlović, gitarista Dragutin Jakovljević, basista Slaviša Pavlović i klavijaturista Goran Antović. Jedan su od najtrajnijih sastava jugoslovenskog i srpskog rokenrola, a izdanja grupe varirala su od progresivnog roka do mejnstrim zvuka.

Poslednjeg dana Garden Sessions festivala, 29. jula, nastupiće legenda džez muzike, Nada Pavlović, na koncertu pod nazivom “Lady sings Jazz”.

Ulaznice se mogu nabaviti na dan koncerta po ceni od 1000 dinara na tickets.rs, biletarnicama Ticket Vision kao i na blagajni Botaničke bašte Jevremovac.

Izvor: Naxi Media Mix-Pro PR promo
Foto:Bigstock-P Stock

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.