Gaga i Milena dobili skver na Vračaru

Jedan od najlegendarnijih glumačkih parova sa ovih prostora, Milena Dravić i Dragan Nikolić, postuhmno su dobili skver na Vračaru, opštini na kojoj je par živeo.

Skver Milene i Gage nalazi se na uglu ulica Mileševske i Cara Nikolaja, a svečano otvaranje ispraćeno je programom koji su vodili glumci Beogradskog dramskog pozorišta Nataša Marković i Milorad Miki Damjanović. Tom prilikom emitovani su i odlomci iz kultnog serijala „Obraz uz obraz“ koji je svojevremeno vodio proslavljeni par, a muzički deo programa obuhvatao je filmske numere koje je izvodio RTS-ov „Big bend“.

Otvaranju je prisustvovao veliki broj publike i poštovalaca njihovog lika i dela među kojima su bili i brojni zvaničnici, glumci, članovi beogradskih pozorišta, predstavnici Udruženja filmskih umetnika i Udruženja dramskih umetnika…

Milena i Dragan ostavili su iza sebe bogate glumačke karijere na polju pozorišta, filma i televizije koje su vredne poštovanja, a ovo je jedan od načina da se sačuva uspomena na njih. Bili su i ostali velike zvezde i radom obeležili jednu epohu srpskog glumišta.

Izvor: Naxi Media Mix-Skver Milene i Gage promo
Foto: Bigstock- Slast20

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.