Frajle održale OSMOMARTOVSKI koncert u mts Dvorani

Popularne Novosađanke, tročlani ženski sastav The Frajle, koji ove godine obeležava 15. godinu rada, nastupile su u petak na koncertnoj sceni pune mts Dvorane.

Ženski trio Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča je i ovoga puta dokazao da je autentičan u svakom pogledu, potvrdivši dodeljen im epitet „ambasadorke dobre zabave“.

Sasvim je sigurno da su u petak sve dame iz publike, za svoj dan, 08. mart Dan žena, bile očarane nastupom Frajli, koje su održale obećanje nedavno dato na konferenciji u mts Dvorani „da će na koncertu sve goreti“ od dobre atmosfere.

Kao što su i najavile, koncert im je svojim prisustvom uveličala violinistki nja Bernadet Njari iz Budimpešte, koja je koncert otvorila svojom izvedbom „madjarske igre“ i koja je zapalila publiku svojim umećem na ovom popularnom instrumentu. Na nju su se nadovezale glumice iz Kabarea „Kako sam postala Frajla“,Višnja Obradovic, Isidora Vlček i Slavica Ljujić.

Potom su se pojavile Frajle i publiku najpre zagrejale nežnom pesmom Moje duše duša, kojom je startovao koncert, da bi se na to nadovezale hitovima za sva vremena, Meni trebaš ti, Gorim, Noćas si moje vino, Rupica na bradi, ali i Ko se to meni zaljubio, Živote kreni..Ono što nije moglo ostati neprimećeno je da su Frajle do nivoa perfekcije dovele svoj dramaturški koncept, te su publiku u pauzama pesama zabavaljele svojim duhovitim govornim segmentima!

U svom tradicionalno modernom i atraktivnom stilu, nisu propustile da publici na osmomartovskom koncertu podare i pesme Ich liee dich, Sve ja to znam, Fina, što je publika s oduševljenjem prihvatila , uzvrativši im burnim ovacijama i neprikosnovenom energijom.

Tokom osmomartovske noći uživalo se i u pesmama Nevolja, Tri metra somota, Bosonoga, Jovano Jovanke…

Frajle su imale čak dva bisa, kada ih je neumorna publika dodatno tražila i aplaudirala. Pokazavši da im ništa nije teško, kada je publika u pitanju, posle drugog bisa izvele su Tajna vinove loze, Moja mala nema mane i reprizu Evo banke i reprizu Bosonoge.

Podsetimo, The Frajle- Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča, regionalna senzacija iz Novog Sada, osvajaju publiku još od 2009. godine. Muzički stil prožet je pop zvukom, swing ritmovima, panonskom melanholijom, ženskom duhovitošću, magičnim višeglasjem i originalnom interpretacijom.

Izvor: Naxi Media Mix- mts Dvorana
Foto: Naxi Media Mix- Željka Dimić

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.