Dva akustična koncerta Galije

Zbog velikog interesovanja kultna grupa Galija održaće i drugi akustični koncert u Kombank Dvorani 2. novembra, saopšteno je danas na konferenciji za medije. Bend će pred svojom vernom publikom održati dva uzastopna koncerta 1. i 2. novembra, nakon skoro 25 godina od čuvenog akustičnog koncerta održanog na Badnje veče 1995.

Nezaboravna Galija, kao obeležje i svetionik jednog vremena prve novembarske večeri isključiće utikač za struju i učiniti da njihova muzika odjekne na sasvim drugačiji način. Na način da 43 godine duga karijera zablista u svom pravom, izvornom sjaju.

Dodirni me, Stare trube, Još uvek sanjam, Digni ruku, Kad me pogledaš, samo su neke od pesama bogatog višedecenijskog repertoara Galije koje će publika moći da čuje u koncertnoj večeri.

Galija je osnovana pre tačno 43 godine u Nišu. Ime je dobila po istoimenoj kafani u kojoj su se članovi benda prvobitno okupljali. Kroz grupu je prošao veliki broj muzičara, a sadašnji sastav čine pevač, kompozitor i gitarista Nenad Milosavljević, pevač i tekstopisac Predrag Milosavljević, bubnjar Boban Pavlović, gitarista Dragutin Jakovljević, basista Slaviša Pavlović i klavijaturista Goran Antović. Jedan su od najtrajnijih sastava jugoslovenskog i srpskog rokenrola, a izdanja grupe varirala su od progresivnog roka do mejnstrim orijentisanog zvuka. Tokom karijere objavili su 15 studijskih, jedan uživo i šest kompilacijskih albuma.

Cene ulaznica se u nekoliko kategorija kreću od 1600 do 3200 dinara, a prodaja je dostupna na blagajni Kombank dvorane, kao i na svim prodajnim mestima Ticket vision-a i online na www.tickets.rs.

Izvor: Naxi Media Mix-Kombank dvorana PR
Foto: Naxi Media Mix

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.