„DISCO OPERA“ 21. MARTA PRVI PUT U MTS DVORANI

Neobičan spoj klasične disco muzike i gvozdene opere odigraće se 21. marta na sceni mts Dvorane u okviru popularnog muzičkog projekta „DISCO OPERA“, koja slovi za spektakl koji spaja različite muzičke žanrove, ali i publiku najrazličitijih senzibiliteta.

Disco opera se realizuje u saradnji Opere Srpskog narodnog pozorišta i Novosadskog Big Benda, a tokom višečasovnog programa, publika će imati prilike da čuje 22 antologijska muzička hita u izvođenju diva disco ere. Dirigent i autor muzičkih aranžmana je Fedor Vrtačnik, a kao vokalni solisti nastupaju Bojana Stamenov, Zoran Šandorov i Nevena Reljin.

Koncertom se odražava duh autora i jedne slavne epohe disko muzike, u kojoj su poznata imena ušla u kuću slavnih, i vremena kada su nastali neprevaziđeni hitovi i himnični refreni koji su se prenosili od 70-ih godina na ovamo.

Sama pomisao da 50 izvođača izvodi muziku Majkla Džeksona, Done Samer, Abbe, Boney M, Bee Gees, Stivija Vondera… i drugih svetskih pop ikona, ostavlja utisak da se radi o još neviđenom muzičkom spektaklu na našim prostorima.

Izvor: Naxi Media Mix, MTS Dvorana
Foto: Bigstockphoto- nagaets

 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.