Darko Rundek i Ekipa 26. i 27. avgusta u Botaničkoj bašti

Darko Rundek i Ekipa održaće dva koncerta, 26. i 27. avgusta, u beogradskoj Botaničkoj bašti „Jevremovac“, u organizaciji promoterske kuće Long Play.

Rundek sa svojom Ekipom već treću godinu zaredom održava nezaboravne koncerte u Botaničkoj bašti, na mestu koje za njega, kao najvećeg aktivistu za zaštitu životne sredine, i te kako ima poseban značaj.

U tom duhu, na predstojećim koncertima neće biti jednokratnih plastičnih čaša, već će za piće služiti samo trajne plastične čaše, koje će na ulazu u Botaničku baštu biti podeljene svim posetiocima, što je postala i sama tradicija na koncertima Darka Rundeka.

Poslednji dvostruki EP, Rundek i Ekipa objavili su 2020. godine pod nazivom „Brisani prostor“. To je prvo izdanje posle Haustora na kome se pojavljuju kompozicije i tekstovi drugog autora, a potpisuje ih basista Ekipe Roko Crnić.

Nema sumnje da će Botaničkom baštom dva dana odjekivati „Mila“, „Voljeti stvarno“, ali i vanvremenski hitovi „Ruke“, „Makedo“…

Cena karata u pretprodaji biće 2200 dinara, dok će na sam dan koncerta biti 2.500 dinara, a mogu se nabaviti putem servisa tickets.rs.

Izvor: Naxi Media Mix-Long Play PR
Foto: Naxi Media Mix-Željka Dimić

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.