Crvena jabuka na Dan žena u Kombank dvorani

Posle više od dve godine od poslednjeg nastupa u Kombank Dvorani (decembra 2018.) , kultni pop-rok sastav Crvena jabuka nastupiće ponovo na istom mestu pred beogradskom publikom 8. marta u 19h. U duhu njihovog čuvenog hita „Nekako s proljeća“, kojim je nazvan i koncert, ujedno će biti obeležen internacionalni praznik- Dan žena.

Čuveni bend predvođen najprepoznatljivijim vokalom pop-rok scene sa ovih prostora Draženom Žerićem – Žerom, publici će u akustičnom, ali i gitarskom rokenrol maniru odsvirati sve do jednog poznate hitove iz svog opusa.

Frontmen Dražen Žerić Žera uoči beogradskog koncerta, koji će ovoga puta biti održan u specifičnim epidemiološkim uslovima i u smanjenom kapacitetu sale poručuje:

“Sa nestrpljenjem očekujemo ponovni susret sa Beogradskom publikom. Želim da u ovim vremenima pokušamo da bar na tren zaboravimo na ovu pošast zvanu korona koja nas je izolovala i udaljila jedne od drugih. Da nekako s proljeća kako smo i nazvali koncert pokušamo ponovo, ovog puta 8-og marta, na Dan posvećen ženama (uz preporuke za obaveznu distancu i poštovanje propisanih mera)da uživate sa vašim dragim bićem uz pesme Crvene jabuke. Potrudićemo se da to veče bude posebno, da širimo ljubav, emociju…i ništa drugo“, ističe dobro poznati vokal.

Karte su u prodaji na blagajni Kombank dvorane i svim prodajnim mestima Tickets-a.

Izvor: Naxi Media Mix- Kombank dvorana PR
Foto: Naxi Media Mix- Željka Dimić

 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.