Crvena jabuka 7. i 8. marta pred beogradskom publikom

Usled velikog intresovanja, kultni pop – rok bend Crvena jabuka održaće koncert i 7. i 8. marta pred beogradskom publikom. Jedan od najpoznatijih bendova sa ovih prostora će posle više od dve godine od poslednjeg nastupa u Kombank Dvorani, u duhu njihovog čuvenog hita i pod istoimenim nazivom Nekako s proljeća ujedno obeležiti internacionalni praznik- Dan žena.

Čuveni bend predvođen najprepoznatljivijim vokalom pop-rok scene Draženom Žerićem – Žerom, publici će u akustičnom, ali i gitarskom rokenrol maniru odsvirati sve do jednog poznate hitove iz svog bogatog muzičkog opusa.

Podsetimo, frontmen Dražen Žerić Žera uoči beogradskog koncerta, koji će ovoga puta biti održan u specifičnim uslovima, poručio je da sa nestrpljenjem očekuje ponovni susret sa beogradskom publikom:

“Želim da u ovim vremenima pokušamo da bar na tren zaboravimo na ovu pošast zvanu korona koja nas je izolovala i udaljila jedne od drugih. Da nekako s proljeća kako smo i nazvali koncert pokušamo ponovo, ovog puta, na Dan posvećen ženama (uz preporuke za obaveznu distancu i poštovanje propisanih mera) uživate sa vašim dragim bićem uz pesme Crvene jabuke. Potrudićemo se da to veče bude posebno, da širimo ljubav, emociju…i ništa drugo“, ističe dobro poznati vokal.

Karte su u prodaji na blagajni Kombank dvorane i svim prodajnim mestima Tickets-a.

Izvor: Naxi Media Mix – Kombank dvorana PR
Foto: Naxi Media Mix- Željka Dimić

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.