Božićni bazar Muzeja grada Beograda

Muzej grada Beograda organizuje Božićni bazar u Sali pod svodovima u Konaku kneginje Ljubice, od 6. do 20. januara 2022. godine.

Za sve ljubitelje kulture i umetnosti, arheologije i istorije ovo je prava prilika za nova saznanja o bogatoj riznici i istoriji grada Beograda, ali i za kupovinu jedinstvenih poklona i znakova pažnje za vaše najdraže, a iz bogate palete izdavačke delatnosti Muzeja grada Beograda.

Pored knjiga iz oblasti umetnosti, istorije, arhitekture, arheologije i etnologije, zbirke gravira (predstava Beograda koje su nastajale od XVI do poslednjih godina XIX veka), i brojnih šarenih suvenira kao što su magneti i vinčanske figurine, šolje, agende, cegeri i druge sitnice koje upotpunjuju svakodnevnicu,  čekaju vas ljubazni kustosi sa zanimljivostima i informacijama o aktuelnostima Muzeja grada Beograda.

Svi zainteresovani Božićni bazar mogu posetiti utorkom, sredom, četvrtkom i subotom od 10 do 17 časova, petkom od 10 do 18 časova, nedeljom od 10 do 14 časova, a ponedeljkom je muzej zatvoren.

 

Izvor: Naxi Media Mix-Božićni bazar Muzeja grada Beograda PR
Foto: Bigstock-sarsmis

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.