Boris Novković: Koncert protkan emocijama

Boris Novković je ovog vikenda ponovo zasvirao u Beogradu, održavši 19. novembra koncert u mts Dvorani kojim je obeležio 35 godina od izlaska prvog albuma „Kuda idu izgubljene djevojke“.

U prestoničkoj mts Dvorani odzvanjali su svi do jednog hitovi hrvatskog pevača: Tko sam bez tebe, Prodala me ti, Šta je sa princezom, Ne vjerujem tvojim usnama, Tamara, Elois, Gori ulica, Daleko…Na koncertu kojim je obeležen jubilej, 35 godina od izlaska prvog albuma „Kuda idu izgubljene djevojke“, publika je pevala horski doslovce ponavljajući stihove pesama koje su obeležile odrastanje mnogih generacija.

Novković se po svemu sudeći osećao domaćim u kultnom prostoru, gde je prvi put nastupio i izazvao lavinu pozitivne energije, čime je opravdao poverenje ovdašnje publike o kom je stalno govorio uoči nastupa, ističući da je odnos sa Beograđanima „zasnovan na uzajamnoj ljubavi i velikoj podršci koju je dobio od Beograda na početku i koja se nastavila tokom čitave njegove karijere“.

Publika je baš kako je i obećao prošla kroz sva sećanja i romantiku sa Borisovih početaka, ali je poznati muzičar izveo i neke pesme novijeg datuma.

Podsetimo, u svoju diskografiju je upisao 16 studijskih albuma, brojne singl ploče i kompilacije, a prošle godine je objavio album „Gori ulica“.

Jedan je od najuspešnijih i najpopularnijih regionalnih kantautora, čiji su albumi prodavani u zlatnim i platinastim tiražima, a svi njegovi novi hitovi kao i oni stariji, redovno se mogu čuti na svim radio stanicama.

 

Izvor: Naxi Media Mix- mts Dvorana PR
Foto: Naxi Media Mix-Željka Dimić

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.