Bora Čorba i Dado Topić gosti na koncertu Generacije 5

Legendarna Generacija 5 proslavlja 45 godina uspešne karijere akustično električnim koncertom 8. decembra u mts Dvorani s početkom u 20 časova.

Bend poznat po hitovima „Dolazim za pet minuta“, „Ti samo budi dovoljno daleko“, „Najjači samo ostaju“, „Umoran od svega“ i „Ti i ja“ podelio je koncert u dva seta – akustični i električni.

Iako je grupa sarađivala sa svim većim imenima jugoslovenske rock i pop scene – od Kornelija Kovača i Zdravka Čolića do Olivera Mandića i Željka Bebeka, kao specijalni gosti nastupiće rock’n’roll giganti – Bora Đorđević i Dado Topić.

„Imali smo težak i nezahvalan zadatak – da zbog koncepcijskih i produkcijskih zahteva koncerta svedemo goste „na dva slova““ iskren je osnivač i klavijaturista Generacije 5 Dragoljub Ilić Ilke. „Pošto „najjači samo ostaju“, pozvali smo Dadu i Boru koji su podjednako važni za istorijat našeg benda“. Zajedno sa Borom Đorđevićem nastupiće maestralni Čorbin gitarista Vidoja Božinović Džindžer.

Set lista koncerta sadrži najveće hitove i rađena je u saradnji sa fanovima, prijateljima i kolegama grupe.

Ulaznice za ovaj spektakl možete nabaviti na blagajni MTS Dvorane i svim prodajnim mestima Ticket Visiona, kao i online na www.tickets.rs.

Izvor: Naxi Media Mix-Generacija 5 promo
Foto: Naxi Media Mix-Željka Dimić

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.